Milyen lakásfelújítási támogatást vehetnék igénybe?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok egyedülálló, nincs gyerekem. Édesapámmal élünk egy háztartásban, aki rokkantnyugdíjas. A ház amiben lakunk már elég öreg, ráférne egy komolyabb felújítás és ehhez pár millió forintra szükség volna. Úgy tudom, most sok új féle támogatás van amit családok vehetnek igénybe.2022. ápr. 29. 10:06
1/1 anonim válasza:
Igen, most a támogatások nagy része ahhoz van kötve, hogy gyereket nevelj.
De vannak más programok is, nem feltétlenül éppen most. Ilyen volt a háztartásigép csere program korábban.
Célzottan szoktak lenni támogatások, talán lesz aki most is tud ilyet mondani. Nekünk most napelem lett kiépítve állami támogatással, korábban napkollektor, de ez nálatok nem téma most ha jól értettem.
Ezen a linken van pár szó a gyerek nélkül is igénybe vehető "támogatásokról", de ez inkább ÁFA kedvezményt jelent azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!