Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A lakásfelújítási támogatásnál...

A lakásfelújítási támogatásnál a vállalkozói szerződésen ha a férjem a megrendelő, lehetek én az egyik tanú?

Figyelt kérdés
A támogatást nyilván közösen igényeljük (csak úgy lehet), de a számlákon csak a férjem neve szerepel.
2022. ápr. 26. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetsz. A szerződéseken a tanúk azt igazolják, hogy a szerződő felek saját kezüleg írják alá a szerződést és pl. nem más hamisította oda a nevüket. A tanúknak a szerződés tartalmához semmi közük.
2022. ápr. 26. 11:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Esetleg még valaki? Megerősítésnek?!

2022. ápr. 27. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk mindenhol a lányom volt a tanú, akivel ketten lakunk a lásban, és akire tekintettel részesültem a támogatásban.

Semmi gond nem volt, megkaptam a támogatást.

2022. ápr. 27. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem hiszed amit írtam, akkor olvass utána.

[link]

"A tanúk aláírásukkal azt igazolják, hogy az okirat aláírója az okiratot előttük írta alá, vagy aláírását előttük saját kezű aláírásának ismerte el.

A tanúk szerepe nem az, hogy pontosan tudják, mit is tartalmaz az irat. Legfőképpen pedig nem az, hogy ők maguk egyet is értsenek az iratban foglaltakkal, vagy esetleg elfogadják azt. Tehát a tanú nem feltétlenül kell, hogy részleteiben ismerje azt az ügyet, amivel kapcsolatban az irat készült."

2022. ápr. 27. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!