Az 1% adó felajánlásánál miért kötelező 1%-ot valamelyik egyháznak ajánlani?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 15:41
3/10 A kérdező kommentje:
#1: Akkor csak én bénáztam el valamit, mert nem engedte addig lezárni a folyamatot, ameddig valamelyik egyháznak is ki nem választottam 1%-ot.
2022. ápr. 25. 15:45
4/10 A kérdező kommentje:
#2: Ügyfélkapun nem engedte máshova sem felajánlani, amíg nem ajánlottam valamelyik egyháznak is. De lehet, hogy csak én hibáztam.
2022. ápr. 25. 15:46
5/10 anonim válasza:
Nekem csak felkiáltójelet tett oda, hogy elfelejtettem, de azt is írta, hogy nem kötelező elem.
6/10 anonim válasza:
Ha ajánlani akarsz, akkor az egyik civil, a másik egyházi. De maradhat állam bácsinak is.
7/10 anonim válasza:
Azért Iványi Gábor neve csak mond neked valamit. Értem a kérdésedet, és igazad van.
De a sok kollaboráns és semmirekellő birka egyház mellett van 1-2 tisztességes is...
8/10 anonim válasza:
9/10 B2man válasza:
Alapszabály:1+1%. Első az egyházaké, (négyjegyű technikai számuk van), a második az egyéb szervezeteké (adószámuk van)! A felajánlás nem kötelező!
10/10 anonim válasza:
Iványi Gábor nem egyházfi, a Gyurcsótány szekértolója, egy jellemtelen alak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!