Külföldi bankszámlára utaltam előre és megloptak, mit tehetek?
Sziasztok.
Angliába utaltam egy embernek előre 200.000 forintot, autóalkatrész ügyében. Ennek már egy hete, azóta letiltott és nem tudom elérni. Ismerem a bankszámlaszámát és a facebook beszélgetésről, illetve az adatlapjáról van képem. Mit tudok tenni, valahogy fel lehet jelenteni így, hogy nem magyar? Tudnak csinálni valamit?
Tudom, hatalmas hülyeség volt, de már nem csinálhatom vissza.
Köszi előre is a segítséget.
Ezt az utalást én sem értem, hogy miért használja ennyi csaló. Engem is egy szélhámos megpróbált átverni és mondta hogy utaljak neki 40 ezret, de végü nem adta meg a számlaszámát amikor rájött, hogy rájöttem, hogy ő egy csaló.
De ha utaltam volna, aztán bemegyek a bankba, simán hozzájuk köthette volna a bankom a számlaszámukat, szóval nem értem, hogy a csalók ezt miért kockáztatják meg.
Amúgy kérdező, annyit mondok vígasztalásul, hogy nagyon sok ügyes csaló van, aki egy pillanatra sem képes a szerepéből kiesni és végig hihetően el tudja magát adni.
Akiről én meséltem az előző kommentbem, ahogy rájött, hogy tudom, hogy át akar verni (amúgy nagyon hamar rájöttem), nem esett ki a szerepéből, az, hogy nem adta meg a szálaszámát sem úgy nézett ki, hogy fülét-farkát behúzta, hanem mondta, hogy megbízhatatlannak tűnök és inkább most lezárja az egészet, mert nem akar koppanni.
Főképp azért is, mert nekik sem érdekük csak egy pillanatra is olyan nyomot hagyni ami nyilvánvalóvá teszi, hogy csalásról van szó, amivel már lehete menni a rendőrségre is. Szóval emiatt olyan hitelesen tudják magukat eladni, hogy könnyá bedőlni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!