Volt már dolgotok a békéltető testülettel? Született már pozitív elbírálás?
Sziasztok!
Vettem még pár hónapja az egyik közösségi oldalon egy vállalkozótól egy viszonylag nagy értékű műszaki cikket, ami 2 hét működés után megadta magát.
Mivel a vállalkozóval nem tudtunk megegyezni, ezért ügyvéd előtt a békéltető testülethez fordultam és április végén lesz a meghallgatás.
Új dolgot nem tudok mondani az üggyel kapcsolatban, nyilván viszem magammal a számlát, de nem tudom mire számítsak ott.
Van valakinek bármilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban? Minden tanács/történet érdekel.
Nőnemű vagyok, nem tudom ki az a Levi, de kösz a semmit.
2! Tehát akkor ha a másik fél nem jelenik meg, semmit nem ér az egész? Benne van a négyoldalas levélben, hogy a távollétünkben is döntenek, bármit is jelentsen ez.
A fene se tudja, a bírósággal már volt dolgom egyszer, ott hiába nem jelent meg a másik fél, született döntés. Nem tudom, hogy a békéltető testületnél ez hogy van, még sosem volt rá szükségem.
Csak egyelőre ki akartam hagyni az ügyvédet, mert ő is csak annyit mondott, hogy fizetési meghagyást tud írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!