Mit gondoltok erről? Szerintetek nem gáz?
Mármint európai szemmel nézve nagyon durva. Akik abbana ultúrában nőttek föl, azoknak természetes. Biztos van olyan dolog itt, ami számukra durva vagy undorító.
második
Kérdező 15.30-nál mit súgsz? Én is ezt írtam, hogy Irak, Afganisztán, Szaúd-Arábia, és Irán... viszont van 53 ország, ahol ilyen kurv@ra nincs!!! Azért nem gondolod túlzásnak azt írni, hogy "törökországon kívül minden iszlám országban van ilyen" amikor 57-ből csak 4-ben van? Semmivel nem jobb amit mondasz, mint az amikor a szélsőséges arabok mondják, hogy minden fehéret ki kéne nyírni... Szóval azért csínján a kijelentésekkel, hogy hol mi van!!
Ja, és még annyit, hogy amiket mondasz, azok szélsőséges esetek, egyáltalán nem mindennaposak. De ha igen, és mondjuk mindennap megölnek egy nőt TÖRVÉNYESEN mondjuk Szaúd-Arábiában, közben meg minden európai országban naponta kinyírják egymás feleségét, barátnőjét, férjét, pasiját emberek féltékenységből, meg tudomisén miből... az jobb? Itt törvényellenes, de többen csinálják, mint ott ahol törvényes. Azért ez is elgondolkodtató. Tudod az az érdekes, hogy persze én is elítélem ezt, de az araboknál ezt büntetés nélkül lehet csinálni, mégis kevesebb nőt ölnek meg (ez tuti) mint itt a civilizált Európában, vagy Amerikában, mi fehérek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!