Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnád, hogy kötelező...

Támogatnád, hogy kötelező legyen ügyfélkaput nyitni az embereknek?

Figyelt kérdés
Manapság egyre nehezebben megkerülhető, rengeteg mindent el lehet intézni ügyfélkapun keresztül, nemcsak az adózáshoz kapcsolódó dolgokat, hanem a mindennapi élethez kapcsolódóan is. Szerintem tök jó lenne, ha mondjuk 18 évesen automatikusan generálódna mindenkinek. Mit gondoltok erről?

2022. ápr. 8. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem támogatom. Amúgy nekem is van, de kb. évente egyszer használom. Azért még a fiatalok körében is jó néhány ember van, aki abszolút nem ért a számítógépekhez, vagy a hivatalos ügyek intézéséhez, nemhogy az idősek, akiknek meg még a technikai feltételei sem adottak és nem is értenek hozzá.
2022. ápr. 8. 16:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék kommunizmust és semilyen izmust. Sosem értettem azt a mentalitást, hogy valakit miért akar valaki más, kötelezni valamire, amit az nem akar, vagy nem érdekli, vagy nincs rá szüksége. Aki akarja használja, aki meg nem akarja, az nem hasznalja.
2022. ápr. 10. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Kötelezővé nem tenném, de nagyon hasznosnak tartom. Külföldről is simán el tudok intézni egy csomó dolgot ezen keresztül, nem kell miatta hazautaznom.
2022. máj. 1. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!