Egy főnök kirúghat akkor ha már felmondtam? Ki akarnak rúgni, noha én még 1 hete írásban felmondtam és a felmondási időmet töltöm-ez jogi értelemben értelmezhető ez az aktus?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 08:13
11/17 anonim válasza:
Kérdező, már értem miért rúgtak ki :-)
13/17 anonim válasza:
Ha ennyire okos vagy Kérdező, miért tőlünk, tudatlanoktól kérdezel? Mindent mindenkinél jobban tudsz.
14/17 anonim válasza:
Unatkozik az alapítványi iskolás troll.
15/17 anonim válasza:
Ne etessétek a munkaügyes trollt!
16/17 A kérdező kommentje:
"már értem miért rúgtak ki :-)"
Momentán az én felmondólevelem van a cégnél és nem fordítva maradjunk ennyiben.
2022. ápr. 8. 10:09
17/17 Koplárovics Béci válasza:
"A fegyelmi jogkört lassan 30 éve elvették a munkáltatóktól, a rendvédelmi és katonai szervek kivételével. Nincs olyan hogy "fegyelmivel" 30 éve."
Így igaz, a neve más. Rendkívüli felmondásnak hívják ma már. És megteheti, ugyanolyan feltételekkel és következményekkel, mint ha nem állnál egyébként felmondás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!