Egy főnök kirúghat akkor ha már felmondtam? Ki akarnak rúgni, noha én még 1 hete írásban felmondtam és a felmondási időmet töltöm-ez jogi értelemben értelmezhető ez az aktus?
Igen, de egy egyoldalúan megtett jognyilatkozattal szemben (ld felmondás) egy másik ellentétes jognyilatkozat nem tehető, ez evidens.
Nyilatkozom, hogy nem dolgozom itt tovább. Ő meg nyilatkozik hogy nem dolgozhatsz itt tovább. Nonszensz, hát már a nyilatkozat tárgyában döntés született.
"Fegyelmivel igen, "
A fegyelmi jogkört lassan 30 éve elvették a munkáltatóktól, a rendvédelmi és katonai szervek kivételével. Nincs olyan hogy "fegyelmivel" 30 éve.
Akkor keresd meg a most aktuális szóhasználatot erre az esetre.
VAGY csak hisztizni akarsz, VAGY funkcionális analfabéta vagy!
Oké akkor felveszem a kesztyűt. amire te gondolsz az az azonnali hatályú elbocsátás, és nagyon komoly feltételek esetén működhet, mert ha bíróságra kerül, akkor a bíróság a cég minden tollvonását levegővételét ellenőrizni fogja.
Itt már nem elég az hogy a "Józsi csúnyán nézett"
"Örülj neki ha ő mondott fel, mert akkor kapsz munkanélkülit."
1) Munkanélküli már régesrég nincs.
2) Amire te gondolsz az a jövedelempótló támogatás vagy közfog. az meg mindenképp jár ha van előtte min 365 nap összefüggő munkajogviszony-ha kirúgtak ha magad jöttél el akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!