Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Felajánlhatom a testemet...

Felajánlhatom a testemet kifejezetten emberi fogyasztásra?

Figyelt kérdés

Épp egy videót nézek, ahol mindenféle "furcsa" húsokat sütnek meg vendégeknek, és próbálnak rájönni hogy éppen mit esznek, milyen ízük van, stb.

Félreértés ne essék, nem akarok még egyhamar meghalni, de(!) ha bekövetkezne, és tegyük fel nem olyan halállal hogy bent égek valahol, vagy eltűnök egy erdőben és már bomlásnak indulnék, stb.: Biztosan lenne ilyesmire kereslet, és ha anonim módon folyna az egész (hogy a vendégeket ne érje negatív ítélet) akkor sokan megkóstolnák az emberi húst is, engem meg úgymond már hidegen hagyna hogy mit csinálnak velem 😁

Családom kvázi nincsen, a közeli ismerőseim pedig jól tudják milyen őrült vagyok, és valószínű segítenének is lebonyolítani a dolgokat úgy, ahogyan kérném

2022. márc. 26. 17:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Természetesen bevallom őszintén, hogy ha valaki felajánlaná ezt magától, teljesen hivatalosan és jogtisztán, úgy mint ahogyan én is tenném (vagy tenni akarnám legalábbis), akkor én is megkóstolnám

Vagy ha valamilyen baleset érne, és amputálni kellene egy végtagom, az szinte egyértelmű hogy az első dolgom lenne mihamarabb elkérni egy hűtőládában :D

2022. márc. 26. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kannibalizmus tiltott, az emberi holttest pedig veszélyes hulladék, közegészségügyileg nagyon veszélyes, mivel kiváló formája a fertőzések átadásának, hiszen ami egy embert képes megfertőzni, az a többit is meg tudja. Pont a fertőzések és paraziták miatt nem gyakori a kannibalizmus sem az állatvilágban.
2022. márc. 27. 11:18
 13/13 A kérdező kommentje:

Mondjuk pont erről nincs infóm, hogy milyen fertőzéseim lehetnek: elég hektikus életet élek drogok és szex terén, ha erre gondolsz 😁

De ha ez a helyzet, akkor sajnos el kell fogadnom hogy senki nem fog tudni megenni

Akkor marad a hamvasztás, ott is van pár ötletem hogy mi lenne jó: vagy ejtőernyővel kiugorva szétszórni, vagy vannak cégek amik tűzijáték rakétákba tudják tenni az ember hamvait: na egy olyat kérnék magamból ilyen szilveszteri rakétaként a haveroknak

2022. márc. 27. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!