Fel tudok így mondani?
Miért, másoknak nem eszköz?
Nekem úgy tűnik, hogy anonimtást kihasználva bunkózol valakivel, aki csak segítséget kért.
#21-nek:
Rosszul látod.
Én mindenkinek segíteni próbálok, a saját tapasztalataimból párhuzamot vonva.
Ha valakinek nem fekszik a dolog, azt lehet normálisan is közölni, ekkor legfeljebb annyit mondok hogy ha meggondolja magát, akkor kérdezzen nyugodtan.
De ha a kérdező kultúrálatlan paraszt módjára le akar iskolázni (akkor mi a faxnak kérdez ha olyan qrva okos), majd gúnyolódik ahogy a kérdező tette a #7-es válaszában, azzal én is bunkózni kezdek.
És a rossz hír, hogy élvezem!
"Legyél már kicsit önállóbb"
Már ez is elég lekezelő volt.
Nekem a 2-es, és a 3-as válaszod sem tűnt segítőkésznek.
DK-s hulyegyerek...
Szerintem leginkább nem érdekli a kutyát sem a porhintesed, amivel itt szórod a népet.
Kezdjük ott, hogy a nagy jótanácsod az volt, hogy "Ez az egész felmondási idő egy vicc."
Ennyi erővel laponként kitörölheted a nagy szaros seggedet a Munka Törvénykönyvével. Az a helyzet, hogy ha valami komolyabb munkakört is betöltöttél volna valaha a "fekete mosogatós srác" poszton kívül, akkor talán lettél volna már olyan élethelyzetben, amikor nem 2 tizedmasodperc alatt találnak a helyedre egy másik suttyót, de nem volt.
Konkrétan az nem engem / minket minősít, hogy neked nem kellett kifizetni / ledolgozni a felmondási idődet. Ettől te nem vagy tökös, csak értéktelen a munkaerőpiacon. Nekem, meg általában a foglalkoztatottak nagy részének le kell. Hello.. Ennek törvényi szabályozása van az MT-ben.
Lehet a te munkád egy kalap szart sem ér, vagy még nem sikerült megmaradni egy helyen sem a 90napos próbaidőn túl, de ez nem minket minősít kis tökös...
Neked aztán van értéked!
Szeretik az olyan alkalmazottakat akik a saját érdekeikkel szemben is úgy ugrálnak, ahogy fütyülnek nekik.
És maradjunk annyiban hogy bár 45 vagyok, de bejelentett munkahelyen mindössze 2-3-szor dolgoztam. Régebben "kiskönyv"-el dolgoztam, manapság napi lejelentéssel. Egy qrvát is csak megbaxunk, de nem vesszük feleségül! Nekem nem fogja többet senki előírni hogy mikor túlórázom (soha), mikor dolgozom szombaton (soha), és mikor keresek ad-hoc másik munkahelyet ha nem tetszik a rendszer!
Hú, te aztán az élet császára lehetsz. Menő vagy. 45 évesen anyukáddal laksz?
Egyébként én itt befejeztem, verd meg az asszonyt seggfej, ne rajtam éld ki magad.
Hagyd őt! Erőszakos, kivagyi, lekezelő ember.
Egyébként azt is írta, hogy 12 éve DK-s párttag.
Gondolom az a "munkája" hogy egész nap itt okoskodik, csak szegénynek nincs miből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!