Csak párt tagja nem lehet, de tagja lehet egy párt ifjúsági szervezetének és, mint aktivista, oszthat szórólapot.
2010. szept. 13. 23:09
2/12 anonim válasza:
Mér ne oszthatná én is osztogattam csak nem a jobbiknak :D
16F
2010. szept. 13. 23:14
3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom...
Ha tehetnék valamit, Én bevezetnék egy olyan törvényt, hogy 18 alatt ne lehessen propagandát terjeszteni. Még állásból sem.
2010. szept. 13. 23:18
4/12 anonim válasza:
Most ha a 16 éves jobbikos fiúknak ez örömet okoz, miért akarod elvenni szegényektől? :D :P
2010. szept. 13. 23:20
5/12 anonim válasza:
erdekes kerdes mert egy dolog ha valaki aktivista egy ifjusagi szervezetben es roplapokat oszt vajon a szulok belegyeztek? A masik fele pedig volt a jobbikban olyan szemely duro dora aki mar 17 evesen kemenyen belefolyt a politikaba es nem ingyen...a tobbi partban is van hasonlo ami szerintem artalmas hiszen nem veletlenul meg csak nem is szavazhatnak 16 evesen de miert engedik akkor hogy politikai partoknak legyenek a robotjaik? Azert nem artana felemelni a korhatart es 18 ev alatt a politikai partok kornyekerol is kitaltani a fiatalokat akarmelyik parthoz is tartozzanak!
2010. szept. 14. 02:19
6/12 anonim válasza:
16 éves még hagyján, ők pl. ha IQ tesztet töltenek ki, akkor a felnőttet kell kitölteniük.
engem az zavar, mikor tényleg kicsiket nyomatnak pártokba, akiknek fogalmuk sincs semmiről.
2010. szept. 14. 03:51
7/12 anonim válasza:
nem "nyomatják" őket,van ifjúsági tagozat ahova ha akarsz belépsz ha nem,nem.
2010. szept. 14. 08:09
8/12 anonim válasza:
"Mér ne oszthatná én is osztogattam csak nem a jobbiknak :D "
Akkor te is felelős vagy a forint romlásáért és a devizahitelesek kilakoltatásáért. Mielőbb kösd fel magad.
2010. szept. 14. 09:50
9/12 anonim válasza:
Én tagja vagyok a Fidelitasnak, ahol 14 év az alsó korhatár.
Ez egy ifjúsági szervezet, mi ingyen és bérmentve kopogtatót gyűjtünk, plakátozunk, szórólapokat/röplapokat osztunk stb.
Nyilván persze az ingyen és bérmentve azt is jelenti, hogy cserébe rendeznek nekünk táborokat, egy-egy meló után elvisznek pizzázni stb.
Jó móka :)
2010. szept. 14. 15:23
10/12 anonim válasza:
Nem igaz.
Az osztálytársam pl. kopogtatókat gyűjtött a Jobbiknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!