Mit csináljak, nem tudom, hogy mit tegyek? A rendőrség lenne a legjobb esélyem erre? Ér valamit, ha nincs rá bizonyítékom?
“ Őszintén már azon is gondolkodtam, hogy megöljem ”
Ezt egyszer és mindenkorra verd ki a fejedből!!!
Hány éves vagy? Önkormányzat családvédelmo
I szolgálat.
Ha őrjöng, verekszik, rendőrség.
A rendőrségi jegyzőkönyvek, sok-sok tanú, látleletek, felvételek is bizonyítékok.
Esetleg távoltartási végzésért bírósághoz fordulni.
Ha kihívod a rendőrséget, hidd el, apád pont akkor fog szentlélekbe átváltani. És akkor a rendőrök sem tudnak sajnos mit tenni, mert meg van kötve a kezük. A rendőrség ha tud is valamit tenni, csak egy 72 óráig tartó ideiglenes megelőző távoltartást tud elintézni. 3 nap elteltével igazi pokoljárás lenne nálatok...
Én is a bíróságot javaslom, hogy kerjetek távoltartást.
Illetve legyen mindig a zsebedben a telefonod, bekapcsolt hangrögzítővel!
A kamerázást nem merem javasolni, hacsak nem tudod valami jó helyre eldugni a lakásban ahol apád nem találja meg.
A késes ötleted pedig azért végképp azért nem ajánlom, mert te is ott hagyod a fogad.
Azt hiszed annyi az egész, hogy megszúrod 1x és kész?
Egy ekkora embernek vagy 10-20 késszúrás kéne, mert elsőre úgyse találsz olyan pontot, amitől egyből kifekszik. És az első szúrásod után 99%-ra mondom, hogy eltöri a kezed és elveszi tőled a kést egy pillanat alatt.
Láttam már ilyet, hidd csak el.
Felejtsd el ezt az egész tervet, és inkább gyűjts bizonyítékot, tegyetek magánindítványt, házorvostól vetessetek látleletet, és irány a bíróság, vagy ha megvan minden, a rendőrség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!