Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Létezik ingyenes jogi tanácsad...

Létezik ingyenes jogi tanácsadás? Többi lenn

Figyelt kérdés

Van egy olyan, sajnálatos módon kialakult pénzügyi helyzet az életemben, amit nem én idéztem elő, de én iszom meg a levét mindenképpen, amit persze előre nem láttam .

Nem tudom mitévő legyek ..

Feljelentést tegyek rögtön, ahol kapnék elvileg kirendelt ügyvédet??

Ha megteszem a feljelentést , és vhogy kihozzák, hogy en is benne vagyok ( mert ugye meghallgatják a másik felet, ő meg persze úgy nyilatkozik) akkor adtam egy pofont magamnak, az amúgy is szar helyzetemben..

Vagy ha nem is jár kirendelt ugyved , akkor pedig nem szívesen fizetnék egy magannak még ezért is ugye ...

Akkor igen ,ha lenne értelme...

Szóval,ha vki hozzáértőnek elmondanám, aki tanácsot adna, hogy egyáltalán érdemes e belevagnom...

???

2022. márc. 13. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
TASZ
2022. márc. 13. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Ami ingyen van, az annyit is ér.
2022. márc. 13. 10:48
 3/4 A kérdező kommentje:
1: ??
2022. márc. 13. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Van jogsegély-szolgálat, keress rá a google-ben (ingyenem jogsegély Kecskemét pl így).

Kirendelt védőt szükséges esetben kapsz, sértettként szinte biztosan nem kapsz.

2022. márc. 13. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!