A bíróság orvosszakértőhöz küldött. Mennyi idő míg eredmény lesz?
Tavaly egy biciklis ételfutár és egy fickó kózött veszekedés alakult ki, a fickó szidalmazta és lökdöste a futárt. Az volt a baj, hogy a vitát megelőzően a járdán ment ment kerékpárral a futár, aki véletlen súrolta a fickó ruháját. Amiért lökdöste a futárt, a futár védelmére keltem, elrántottam a fickót, kapott egy keveset tőlem, betört az orra.
Garázdasággal vádolt a rendőrség, volt anno elmeorvosi vizsgálat. Most bírósági ügy van, de közben lett egy szívproblémám, a bíróság pedig egy hatósági orvoshoz küld valami NNSZKK vagy mifene. 16-án kell menni. Mennyi idő mire elkészűl a szakértői vélemény? Szeretném ha zárnák az ügyet. Ja és a fickót nem vették elő, de szerintem tom miért, mert a családjában állítólag van rendőr. Sose azt veszik elő, aki kezdi, hanem aki megvédi a másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!