Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lefognak ültetni ezekért?

Lefognak ültetni ezekért?

Figyelt kérdés
Voltam 4 haverommal bulizni, felmentünk a házába, sok füvet szívtunk utána bogyót szedtünk. Amíg fent voltunk nem volt semmi gond, de a havernak kellett valami a boltból, ezért lekisértem. Ott meg a boltosnak akit elvileg ismer elkezdte mondani a drogos hülyeségeit, mondtam utána neki hogy ezt ne mert kihívja a rendőröket, és úgy is lett. Találtak nálunk füvet, bogyót, meg kodeint, nem kis mennyiségben. Volt azóta kihallgatás is, mondtuk neki hogy csak saját célra kellett, el is hitték mert kábítószer birtoklást kaptunk csak. Ügyvéd szerint megúszhatom mert fiatalkorúak vagyunk (17). De félek, lehet ebből börtön? Nem volt ez előtt ügyem.

2022. márc. 12. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Levike majd az ügyésznő elkapálja.
2022. márc. 12. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a Levi, hanem aki múltkor is a haverjával csinálta a fesztivált, meg kötözködtek az utcán mindenféle emberrel.

Meg is érdemled, kölyök. Nem lesz böri, de visznek elterelésre. Remélem szüleid jól "megdicsértek" ezért otthon.

2022. márc. 12. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy lefognak (és megbilincselnek) vagy le fognak (ültetni) ezért. Különírva és egybeírva mást jelent.
2022. márc. 13. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!