Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A barátnőm beszólogatott az...

A barátnőm beszólogatott az egyik kollégájának, aki erre durván visszaszólt a csajomnak, viszont megverni nem tudom a srácot mert 15 éve küzdő sportol. Ha lelövöm gázpisztollyal, akkor az önvédelemnek számít, ha beszólt a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Vagyis 15:49.
2022. márc. 9. 16:09
 12/17 árokpart ***** válasza:
10-es Nevethetsz, de ez akkor is annak minősül és hozzáteszem nagyon helyesen. Büntesség is meg aki visszaél a viselési joggal, ne a tisztességes embertől vegyék el ezeket a pisztolyokat egységesen más hülyesége miatt.
2022. márc. 9. 16:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem én azon nevetek, hogy a #8 -as a 15:49-es válaszoló az ügyéyzasszony.
2022. márc. 9. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Azóta se lettem ügyész levike csak veled ellentétben képben vagyok a btkval meg a be.vel.
2022. márc. 9. 17:39
 15/17 Thunderfairy ***** válasza:
100%
A barátnőd állitsad le haver.
2022. márc. 10. 12:43
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

Gázpisztolyal csak megvakitani tudod,vagy égési nyomott hagyni.

9

Amúgy erről jutott eszembe:

Régen olvastam egy cikket amin röviden az volt le írva,hogy egy kamionos akart önvédelemi céllal tartani sokkolót meg paprika sprayt,és szerencséjére az paprika spray az egyenlő börtönnel.

Na és ezért kapott 2 évett.

Na és ezért ultra gáz ha ilyen embereknek szabad Pl:paprika spray meg kés hordozni maguknál,akkor ilyenek miatt fognak megbélyegezni az fegyvert vagy önvédelmi fegyvert tartó társadalmat,mert az ilyent hülyék öldökölnek stb.

Kérdező!

Azért érdekelne hogy mit szólt be?

Meg az barátnőd mit szólt be?

Pedig nem kélne az kés rántani,mert vissza mertek szólni,és fogadni merem nem az első alkalom.

2022. márc. 14. 13:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Remélem a kérdezőnek kiirtották a szeretteit.
2024. jan. 27. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!