Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most ezt van aki tényleg...

Most ezt van aki tényleg komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Egy facebook csoportba tettek fel a menekültekről kérdést hogy segítenék-e őket,ami alá természetesen rengeteg több száz elutasító komment érkezett hogy miért nem. (Megbotránkoztató viselkedés,nemzeti érdekek,Gyúlölet,adományok szétdobálása az utcán stb.).

Majd pár ember odaírja "Van több millió albérlet adják a menekülteknek"

Most tényleg komolyan gondolják egyesek hogy az ember élete munkáját adja oda ingyen idegeneknek?

Kötelezhetnek adományozásra?

Sajnos városunkba eddig csak c típusúak érkeztek,mert látjuk az állomáson.

2022. márc. 6. 01:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elvárni elvárhatja, de a kutyát nem érdekli le kell tojni mit vagy mit nem vár el.És elhiheted hogy az ilyen tényleg annyira háborodott hogy komolyan gondolja, sajnos rengeteg ilyen van

ÉS nem, kötelezhetni nem kötelezhetnek.

2022. márc. 6. 01:31
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Az ilyen azért mondja mert nincs neki.

Nyugi tovább mennének mert Magyarország nem olyan jó hely.

Közel 4-5 ször több menekült választja Lengyelországot.

2022. márc. 6. 01:50
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a gáz ebben a sztoryban h sok albi tulajnak nem magától jut eszébe felajánlani a lakást. Nem kell félni, nem maradnak itt, pár alatt meg semmi baja az "életed munkájának"
2022. márc. 6. 03:25
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Köztes megoldást kellene alkalmazni, azonban ehhez egy normálisan gondolkodó politikai vonal is kellene. A civilek kezdeményezései, segítségei jók, mert hiába is ugat Viktor, hogy ő segít: mivel? Hogy kiment eddig is a határra keverni a f*st? A segítő civileknek kellene támogatást adnia: mire van szükségük nekik is, a menekülteknek, stb.
2022. márc. 6. 06:37
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Pénteken az M3, M31-en találkoztam ukrán menekültekkel…

4-5 autóból álló “konvoj” - először a gyorsítósávos részen találkoztunk, ahol az egyik a középső sávban 60-70-nel várta be a többit…aztán az egyik visszaelőzött 6-8 km-rel arrébb, úgy váltva sávot, hogy csak satufékkel tudtam elkerülni az ütközést, majd végignéztem, hogy ugrálnak a sávok közt több kocsit fékezésre kényszerítve ill a sárga záróvonalon átlépve majdnem balesetet okoztak….

Nyílván mennek ész nélkül Ausztria felé

Sajnálom őket, de sajnálom a szíreket, palesztinokat stb és az egyszerű orosz állampolgárokat is.

De azt azért magyarázza el valaki, hogy mi a fæszért kellene nekem egyik napról a másikra utcára tennem az albérlőimet és adakozni ezerrel meg mindent eldobva a határig mennem, hogy felvegyek pár vadidegent (akik között garantáltan bűnözök is vannak), hogy a saját biztonságomat és megélhetésemet veszélyeztessem!

Minek kellene sajnálkozó FB, stb posztokat írogassak?

OV is csak azért engedi be őket, mert 1) a fele magyar állampolgár 2) muszáj úgy csinálnia, mintha nem az oroszoknak szurkolna.

Elégedjenek meg azzal a segítséggel, amit az én adómból kapnak, és ami miatt a mi adóterheink fognak nőni.

2022. márc. 6. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Költöztesse be az aki akarja őket.
2022. márc. 6. 10:37
 7/7 anonim ***** válasza:

3: Ha albérlet, akkor az azt jelenti, hogy ki van adva egy bérlőnek. Ha meg nincs benne bérlő, akkor az csak egy lakás.

Amúgy mi lenne az elvárás, a bérlőt gyorsan utcára rakni és helyettük befogadni a menekültet? Mert ez a "van több millió albérlet" máshogy nem lehetséges. Ezt nem gondolhatjátok komolyan.

2022. márc. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!