Ezt MZP tényleg komolyan gondolja, hogy Orbán egy személyben felelős az ukrán haboruert?
Én is éppen ezen gondokoztam, amikor találkoztam a hírrel.
Ha komolyan gondolja, akkor fogalma sincs a világról. Ha nem gondolja komolyan, akkor hőlyének nézi az embereket.
Gyurcsányra emlékeztet, amikor elmondta, hogy "nem igaz vádakkal választást nyerni, az nem igaz országhoz vezet", amjd kiderült, hogy végig hazudott.
MZP meg sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak nevezete a Fidesz szavazóit, közben ő folyamatosan gombáknak nézi a választóit.
A vasárnapi élő adásában mondta, hogy mivel Orbánék nem támogatták Ukrajna csatlakozását a NATO-hoz, így Orbán egy személyben felelős a háborúért és a halottakért.
Igen, elsőnek én se hittem el, hogy tényleg ennyire hibbantelméjű, gondoltam ez megint csak egy féligazság , másképp mondta, de nem, ez a hibbant MZP konkrétan ezt mondta. És néhány szavazója még helyesel is rá.
Megtalálod az adást a Facebook oldalán ha a "hiteles" forrást keresed, ha elég egy videó részlet akkor azt megtalálod több hírportálon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!