Tavaly Húsvétkor tényleg feljelentett valaki két mentőt mert megálltak enni?
Rokonok mondták, hogy valami férfi névtelenül (névtelen feljelentő, de tudják hogy férfi?) feljelentett két mentőt és valami bírságot kaptak szerencsétlenek mert megálltak két percre(?) hamburgert enni valami gyorsétteremben.
Ha valaki tud valami linket megbízható oldalról azt szívesen fogadnám, mert nagyon szürreális az egész történet és sok az ellentmondás benne. Egyáltalán mi okból tenne bárki ilyet, de ha mégis akad ekkora retardált, azt utána a mentők miért hoznák nyilvánosságra? Egy egyszerű Facebook bejegyzést láttam csak, amit egy étterem(!) a saját reklámoldalán(!) osztott meg egy elég kamunak tűnő híroldalról ami ugyancsak egy Facebook bejegyzésre(!) hivatkozott, amit természetesen nem lehetett megnyitni. Ettől persze nyilván lehet igaz maga a sztori, csak mivel nagy a fejetlenség manapság az újságírásban és kapkodnak, nem nagyon figyelnek, hogy tartalomhűen közöljék a híreket. Viszont ha az egész csak valami szokásos fake news a sok közül, akkor én kérek elnézést ezért az elpazarolt percért amíg ezt végigolvastad.
Jó ég mik vannak. Nagyon durva. Köszönöm szépen a segítséget. Amit a HVG lehoz az nem szokott kamu lenni, ők még azok közt vannak akik adnak a hitelességre.
A zöldeket elküldtem. :)
Tbh annyira abszurd, hogy szerintem az ilyen sztorikat a mentők találják ki, mert az ilyen eseteknél megugrik a nekik érkező adományok száma. Gyanús volt akkor is, amikor az öregasszony állítólag nehezményezte, hogy hangosan dobognak a lépcsőházban, akik az infarktusos szomszédjáért mentek. (Abszolút nem ítélem el, ha így van, sajnálatos, hogy annyira nem kapnak pénzt, hogy erre szorulnak. Aki teheti, legalább pár ezret utaljon nekik havonta, én is beállítottam netbankban. Link: [link] )
Egyébként annyiban jót tett az ügy, hogy lett pozitív eredménye: nagyon sok büfé egyértelművé tette, hogy mentőknek kedvezményt és/vagy soron kívül kiszolgálást adnak. (Negatív hozadéka viszont, hogy a net népe nyomozni kezdett, és a szomszédok állítólag leordítottak egy ott élő férfit, aki azt se tudta, miről van szó...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!