Belegondolt a magyar kormány hogy a többi ország, ukrajnát segíti fegyverrel, de mi még védekezésben, felkészülést tekintve sehol nem vagyunk?
Figyelt kérdés
Már beszélniük kellett volna arról hogy a Honvédség kapjon-e külföldről fegyvereket, és ha elfajul a helyzet akkor azok kiosztásra kerülnének a besorozás után mondjuk.
Ránk megint nem figyel senki, a magyar kormányok meg sikeresen leépítették a katonaságot az évtizedek alatt. A tek is hol van ilyenkor.
2022. febr. 27. 21:55
1/8 anonim válasza:
Nato tagok vagyunk, a magyar hadsereg kb semmire se eleg. Ha baj lesz jonnek az amcsik, ha meh nem akkor ugy is mind1.
2/8 anonim válasza:
A tek az terror elhárítás, nem katonai feladatok ellátása, így például a határ fokozott védelme a feladatuk. Ha meg orbány azt mondja az amúgyis gyatra katonai haderőnknek nincs elég fegyvere akkor ez van. Elég reálisnak tűnik. Legalább humanitárius segítséget küldünk. Azért ne mérjük össze katonai haderőnk és felszereltségünk... inkább úgy senkivel se.
3/8 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy most kapott Magyarország elismerést a NATO-tól?
4/8 anonim válasza:
Az egy dolog h a letszamhoz kepes milyen a minosege a honvedeknek, de ha megnezed a szamokat, elenyeszo a naton belul is.
5/8 Shai-Hulud válasza:
Szijjártó Petike meg szép plecsnit kapott Lavrovtól.
Szerintem meg egyik sem véd meg minket semmitől.
6/8 anonim válasza:
#3 a kitüntetés plussz hadászati felszerelések díjazásával járt magyarországnak? Vagy miért írtad?
7/8 anonim válasza:
Azért linkeltem be, mert a NATO véleménye nem azt mutatja, hogy annyira sz@rban vagyunk. Igen, nyilván több pénz és fegyver kéne, de nem szabad úgy kezelni, mintha semmit sem érnénk
8/8 anonim válasza:
Ez egy kitüntetés, nem több. Igenis elég nagy szarban vagyunk, ha jól tudom kb 30ezer katonánk van és vajmi kevés hadászati felszerelésünk. Ez nem csoda, egy kis krszág vagyunk, alapból fogyatkozó kis népességgel. A gazdaságunk sem valami jó, nem véletlenül vagyunk nato tagok, esélyünk sincs senki ellen sem. Én fenntartásokkal kezelnék egy ilyen kis kitüntetésecskét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!