Gyeremek elhelyezés hogyan működik?
Sziasztok.
Végleg le szeretném zárni a kapcsolatot a volt párommal.
Röviden és tömören, iszik és nem hajlandó változtatni.
Mindig kapott egy utolsó esélyt de most elég.
Van egy közös másfél éves gyermekünk, volt hogy elmentek volt párom szüleihez és kiderült hogy valami teljesen idegen ember vigyázott az én kicsi gyerekemre amíg az apja ivott.
Én nem kérek tőle 1 forintot sem, de azt sem szeretném hogy el vigye a gyermekünket.
Végettem jöhet ide, látogathatja de nem szeretném hogy el vigye.
Ilyen esetben mi a teendő??
Mennyi esély van rá hogy megtíltsák tőle hogy elvigye a gyereket?
Eddig normálisan engedtem neki, azt hittem olyankor legalább nem iszik, de sajnos kiderült hogy mégis.

3 eves korig nem, de utana joga lesz elvinni hetvegere, pont olyan jogu szulo mint te. Ennyi erovel most foghatna es elvihetne, es mondana neked, hogy nem viheted vissza.
Indits gyermekelhelyezesi pert, es a biro majd eldonti.
Fizetnie kell, az a gyereknek jar, ha nincs ra szukseged akkor gyujtsd neki szamlara.
Köszönöm nektek.
Természetesen tudom hogy ugyan olyan szülő mint én, nekem sem egyszerű. Szeretem, 6 év van mögöttünk.
De ami sok az sok.
Én lennék a leg boldogabb hogy ha normálisan tudna viselkedni amikor elviszi a gyereket.
Eddig nyugodt szívvel adtam neki, nem akartam se gonosz lenni, se semmi.

3 éves koráig úgyis csak nálad látogathatja. Ha később megint azt játssza, hogy elmegy piálni és olyanra bízza, aki nem látja el megfelelően, majd akkor és ott tudod jelezni a gyámügyön. Egyelőre felügyelt kapcsolattartás van.
Gyerektartást de, kérj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!