Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem hajlandó elhagyni a...

Nem hajlandó elhagyni a lakásomat a volt párom, kit lehet hívni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Mennie kell. A holmiját összepakoltam, bejelentve ide nincs.

Kit hívjak mielőtt még meg is ver?

Van saját lakása, nem is olyan messze, de nem hajlandó elmenni.

2022. febr. 12. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

A rendőrségnél töketlenebb és balfaszabb társaság a világon nincsen, ameddig nem folyik fér addig csak tárolgatják a kezüket, mivel az fontosabb, hogy hajléktalanokat cseszegessenek, meg, hogy bemérjék a gyorshajtókat.

Én inkább valami ütőképesebb emberkének szólnék.

2022. febr. 12. 11:35
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem tesznek/tehetnek ugyan valóban semmit de kötelesek kimenni ilyen esetben a rendőrök ami önmagában elég lehet hogy elvegye a kedvét a srácnak a további balhézástól. Illetve ha többszöri rendőri intézkedés hatására sem fejezi be akkor tovább lehet lépni, bíróság távoltartási végzés stb....
2022. febr. 12. 11:47
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

@ A rendőrségnél töketlenebb és balfaszabb társaság a világon nincsen, ameddig nem folyik fér addig csak tárolgatják a kezüket, mivel az fontosabb, hogy hajléktalanokat cseszegessenek, meg, hogy bemérjék a gyorshajtókat.

Én inkább valami ütőképesebb emberkének szólnék.

Nem tudom hol laksz, de én 2 napja hívtam egy utcai részegre rendőrt a 112 hívásával és 3 perc múlva kint voltak.

2022. febr. 12. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Ezt írta a 11. is. Békés, magatehetetlen részegekkel tudnak keménykedni, de ha komoly gond van, akkor semmi...
2022. febr. 12. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:
95%
14, hát sem magatehetetlen, sem békés nem volt.
2022. febr. 12. 13:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, közben elég volt a szép szó is!
2022. febr. 12. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!