Kiskorú voltam mikor megszületem a kisfiam anyám lett a gyámja milyen feltételek vagy kovetelmenyek kellenek ahhoz én legyek a gyámja?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 19:00
1/21 anonim válasza:
Beszélj a gyámhivatallal!
Van munkahelyed, lakásod, állandó jövedelmed?
2/21 anonim válasza:
Te nem lehetsz gyámja, csak az anyja!
3/21 anonim válasza:
Gyámja :D :D :D
Csinálj másikat, more.
4/21 A kérdező kommentje:
Külföldre szeretném vinnim ott van a munkám stb azért kerdezem
2022. febr. 7. 20:04
5/21 anonim válasza:
És rendes papíros munkád van? Bejelentett?
Bemész a gyámhivatlba, prezentálod a munkaszerződésedet, keresetkimutatásodat, és megigényled a szülői jogviszony visszaállítását.
6/21 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy a gyámügy nem tudja ellenőrizni a lakhatásod és a munkádat sem. Ezt még itthon kellett volna elintézned.
7/21 A kérdező kommentje:
De az ottaniak kitudnak jönni kornyezettanulmanyozasra stb igen van bejelentett munka lakás
2022. febr. 7. 20:11
8/21 anonim válasza:
Milyen szerepet játszik a gyerek apja, mert, ha van kapcsolata a gyerekkel, akkor neki is hozzá kell járulnia, hogy külföldre menjen veled.
9/21 anonim válasza:
Te, milyen módon tartod a kapcsolatot a gyerekeddel?
10/21 A kérdező kommentje:
És az ottaniak tudják igazolni sokan kikoltoznek külföldre gyerekkel szerintem ezeket nekik is fel kell mutatniuk hogy van e biztos hely stb
2022. febr. 7. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!