Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most akkor az egészsügyi...

Most akkor az egészsügyi dolgozók kötelező harmadik oltásának határideje is meghosszabbodik május 1.-ig?

Figyelt kérdés

Csak mert a mostani bejelentés szerint "nem vesztik el a védettségi igazolványuk érvényességét május 1-jéig azok, akik csak két oltást vettek fel". Viszont a törvény szövegét nem láttam és a nyilatkozat sem egyértelmű.

[link]

2022. febr. 3. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

A törvényt én sem láttam, de megpróbálnám az emberi oldalát megközelíteni a dolognak.

Épeszű ember nem azért oltatja magát mert a törvény kimondja azt, hanem mert tudja, hogy az oltós őt és a közösséget védi.

Épeszű ember ezek alapján elmegy, és beadatja a 3. oltást. Nem trükközik.

Mondjuk én is pontosan tudom, hogy rengetegen trükköznek, de azok nem az épeszűek táborát gyarapítják, hanem a buta trógerekét.

2022. febr. 3. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Az előttem szólóval értek egyet, emiatt nem a fifikázásra kell egyből ugrani, hanem a józan paraszti ésszel kell mindenkinek végiggondolni.
2022. febr. 3. 11:49
 3/9 A kérdező kommentje:

#1: Akkor trükköznék, ha fizetnék érte hogy mellényomják és hazudnék. De ha nem akarom, mert semmi okom sincs rá, sőt..., akkor azzal nem trükközök.

Amúgy meg nem ez volt a kérdés, tehát ahelyett hogy értelmesen válaszoltál volna kioktattál és nyomtad az idióta propagandát. Szóval inkább ne írj ide többet semmit.

2022. febr. 3. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Miért vonatkozna az EÜ-re? A kijelentés a védettségi igazolványról szól. Az EÜ-ben most sem az kell, hanem az oltás. Két külön dologról van szó.
2022. febr. 3. 12:07
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes...eddig úgy volt, hogy érvényét veszíti két oltással , tehát logikusan azért veszítette volna érvényét az oltási igazolvány, mert már annyi csökken a védettségi szint, hogy szükséges a harmadik vakcina beadása. Most kitalálták, hogy inkább májusig mégis csak véd? :D
2022. febr. 4. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen hirtelen megnőtt mindenkinek az ellenanyagszintje a bejelentéstől.

Amúgy az eüben kell a 3. oltás,az eddig is kellett, nem volt a február 15 höz kötve.

2022. febr. 4. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
1 jah, majd te mondod meg, ki az épeszü. Az biztosan nem az, aki egy kísérleti vakcinával 4 havonta rohangál szuriért, mert valaki azt mondta neki. Beeeheehee beheheee
2022. febr. 4. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
#7 hány milliárd beadott oltás és hány évtized után lesz nem kísérleti nektek ez a vakcina? Tavaly ilyenkor még esetleg valid érv volt, de most?
2022. febr. 4. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:
62%
8 tudtommal még mindig az. A tó dolgotok egerek, nekem csak jó, ha tesztelitek ezt a szart.
2022. febr. 4. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!