Most akkor az egészsügyi dolgozók kötelező harmadik
oltásának határideje is meghosszabbodik május 1.-ig?
Figyelt kérdés
Csak mert a mostani bejelentés szerint "nem vesztik el a védettségi igazolványuk érvényességét május 1-jéig azok, akik csak két oltást vettek fel". Viszont a törvény szövegét nem láttam és a nyilatkozat sem egyértelmű.
A törvényt én sem láttam, de megpróbálnám az emberi oldalát megközelíteni a dolognak.
Épeszű ember nem azért oltatja magát mert a törvény kimondja azt, hanem mert tudja, hogy az oltós őt és a közösséget védi.
Épeszű ember ezek alapján elmegy, és beadatja a 3. oltást. Nem trükközik.
Mondjuk én is pontosan tudom, hogy rengetegen trükköznek, de azok nem az épeszűek táborát gyarapítják, hanem a buta trógerekét.
2022. febr. 3. 11:44
2/9 anonim válasza:
Az előttem szólóval értek egyet, emiatt nem a fifikázásra kell egyből ugrani, hanem a józan paraszti ésszel kell mindenkinek végiggondolni.
2022. febr. 3. 11:49
3/9 A kérdező kommentje:
#1: Akkor trükköznék, ha fizetnék érte hogy mellényomják és hazudnék. De ha nem akarom, mert semmi okom sincs rá, sőt..., akkor azzal nem trükközök.
Amúgy meg nem ez volt a kérdés, tehát ahelyett hogy értelmesen válaszoltál volna kioktattál és nyomtad az idióta propagandát. Szóval inkább ne írj ide többet semmit.
2022. febr. 3. 11:53
4/9 anonim válasza:
Miért vonatkozna az EÜ-re? A kijelentés a védettségi igazolványról szól. Az EÜ-ben most sem az kell, hanem az oltás. Két külön dologról van szó.
2022. febr. 3. 12:07
5/9 anonim válasza:
Érdekes...eddig úgy volt, hogy érvényét veszíti két oltással , tehát logikusan azért veszítette volna érvényét az oltási igazolvány, mert már annyi csökken a védettségi szint, hogy szükséges a harmadik vakcina beadása. Most kitalálták, hogy inkább májusig mégis csak véd? :D
2022. febr. 4. 14:10
6/9 anonim válasza:
Igen hirtelen megnőtt mindenkinek az ellenanyagszintje a bejelentéstől.
Amúgy az eüben kell a 3. oltás,az eddig is kellett, nem volt a február 15 höz kötve.
2022. febr. 4. 18:37
7/9 anonim válasza:
1 jah, majd te mondod meg, ki az épeszü. Az biztosan nem az, aki egy kísérleti vakcinával 4 havonta rohangál szuriért, mert valaki azt mondta neki. Beeeheehee beheheee
2022. febr. 4. 19:38
8/9 anonim válasza:
#7 hány milliárd beadott oltás és hány évtized után lesz nem kísérleti nektek ez a vakcina? Tavaly ilyenkor még esetleg valid érv volt, de most?
2022. febr. 4. 19:42
9/9 anonim válasza:
8 tudtommal még mindig az. A tó dolgotok egerek, nekem csak jó, ha tesztelitek ezt a szart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!