Ha kiderul hogy covidos vagyok vagy csinaltatok egy tesztet hogy atestem-e a covidon ami pozitiv, megkapom a vedettsegi igazolvanyt vagy az europai unios vedettsegi igazolvanyt?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 09:43
1/9 anonim válasza:
Oltási igazolvány van / lesz Magyarországon. Amit csak oltással tudsz megkapni.
2/9 anonim válasza:
Február 15-től csak oltás számít Magyarország. Unión igazolásban pedig eleve csak az oltás számított.
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy aki 2x már oltva van, és közben pozitív lesz, annak 6 hónappal meghosszabbodik az igazolvány érvényessége.
Ha nincs oltva egyáltalán, akkor pozitív teszt/ betegség esetén sem kap igazolványt.
4/9 A kérdező kommentje:
Ez arra megy ki hogy a megvasarolt vakcinak ne menjenek karba.
2022. febr. 1. 10:43
6/9 anonim válasza:
Le van carva. Májustól úgysem kérik a kártyát sehol.
7/9 anonim válasza:
"úgy tűnik, hogy akik enyhe tünetekkel estek át az omikron-variáns okozta megbetegedésen, azoknak viszonylag kevés antitestjük képződött, így nem nyernek védelmet sem az omikron, sem azok ellen a variánsok ellen, amelyek azt követhetik majd. "
8/9 anonim válasza:
És ha én a deltán estem át decemberben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!