Mult héten elvesztettük a párom a személyi igazolványát,lakcim kártyáját,és tartozkodási engedélyét,Normál esetben újat csináltatok,de a párom Román állampolgár Román személyi igazolványa volt,lakcim kártyával együtt.Mi a teendö ilyenkor?
Figyelt kérdés
#Elveszett Román személyi
2020. jún. 23. 16:05
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve a lakcim a kártya Magyar volt.
2020. jún. 23. 16:07
2/8 anonim válasza:
Az a teendő, hogy visszamegy románba és csináltat újat.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát igen értelmes választ adtál...Ha ez ilyen egyszerü lenne nem kérdezném hová kell menni vagy mit csinálni ilyenkor,ahoz hogy haza menjen ahoz kell személyi igazolvány,külömben nem engedik át a határon papirok nélkül.....
2020. jún. 23. 16:34
4/8 Neurotech válasza:
Ilyenkor az első teendő a nagykövetség. Ők majd elmondják mit kell tenni, hihetetlen, hogy ide írod ki a kérdést ahelyett, hogy ezt megtetted volna.
5/8 A kérdező kommentje:
Akármennyire is hihetetlen igy van,mivel ma vettük észre igy hirtelen nem tudunk intézkedni,gondoltam volt már valaki itt ilyen helyzetben,és tud normális választ adni...
2020. jún. 23. 17:05
7/8 Neurotech válasza:
Nekem azért hihetetlen (egyáltalán nem kötözködni akarok) mert ez nyilvánvaló:
- észreveszed, hogy nincs meg a személyid, megkeresed mindenhol, ha bebizonyosodott hogy sehol nincs akkor:
- Megkeresed a neten a nagykövetség telefonszámát, fölhívod. Itt nem is értem hogy jön a képbe a gyakorikérdések.
8/8 A kérdező kommentje:
Ezt meg is tettem hidd el,de lehetetlenség elérni telefonon a kormányhivatalt,mert valoszinů ott hagytuk el miközben taj kártyát intéztük,és nagykövetséget is hiába hivtuk délután 3kor már senki nem vette fel 54percet vártunk,de semmi, és mivel itt sok segitséget kaptunk már,megprobáltuk hát ha valaki járt már igy..!!
2020. jún. 23. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!