Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki pénzt add egy 14 17...

Ha valaki pénzt add egy 14 17 év közti lánynak a szexuális kapcsolatért az büncselekmény?

Figyelt kérdés

mert ha joltudom 14 év felet szabadon létesíthet felnőttekkel szexualis kapcsolatott a kiskorú.

de ha ezt pénzért teszi az bün?

olyan esetre gondolok hogy a lany önaloan dönt igy nem kényszerítik semmire, csak nagyobb összeghez akar jutni.

2022. jan. 31. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
igen
2022. jan. 31. 22:57
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Ez prostitúció ami fiatlkorút érint és az ami bűn. Ha szexért cserébe pénzt kap az bűn. Ha 14év felett szexel az oké, de pénzt nem kaphat érte semmilyen formában.
2022. jan. 31. 23:17
 3/12 A kérdező kommentje:
és maga az ajanlattétel is büncselekmény?
2022. jan. 31. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy 18 alatti és ilyet kérnél tőle... Hát... Bírósági ügy éppen lehet belőle, mert részedről megvolt a szándék, de hogy hogy ítélnének vagy mennyire komoly ügy lehetne belőle az passz, jogász nem vagyok.
2022. jan. 31. 23:24
 5/12 A kérdező kommentje:
én ugy tudom pl a missinger uzenetek nem felhasznalhatók a birosagon mert szemelyes uzenetek ez igaz lehet?
2022. jan. 31. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy tudom, hogy az írásos bizonyíték. Pont ezért szeretnek az ilyenektől is megszabadulni vagy semmi olyat nem írni amit később fel lehet használni a másik ellen. Gyakran tanácsolják itt is vitás ügyeknél, hogy pl facebook messengeren próbáljon vele tárgyalni az ügyről, hogy legyen valami bizonyíték.
2022. jan. 31. 23:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Felhasználható bizonyítékként minden, nem számít hogy bűnelkövetőként milyen jogodat sérti, miközben bűncselekmény felderítésében nyújt segítséget.
2022. febr. 1. 07:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, így bűncselekmény.

Ha pénz nélkül megy, és van a nő/ lány részéről beleegyezés, és betöltötte a 14 et, akkor nem.

2022. febr. 1. 08:22
 9/12 A kérdező kommentje:

6#én ugy velem nem bizonyitó ereju mert missinger nem hivatalos platform ahogy ott megnyilvánulsz lehet szorakozas is pl ha valaki ott megfenyegeti a masikat ami szerintem nagyon gyakori az esetek 99 százalékában nem igazi fenyegetés.

szövegkörnyezet is szamit vagy kiragadunk egy részletett a beszelgetesből és azzal megyunk a birohoz?? xd akkor szerintem sokan ülnénk

2022. febr. 1. 19:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ez már csak magyarázkodás. Egy "adok 5 ezret ha leszopsz" jellegű üzenetváltáson nincs mit félreérteni.
2022. febr. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!