Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha anyám rám üt, akkor van...

Ha anyám rám üt, akkor van jogom védekezni? Most is azon hisztizik hogy rámütött és neki fájt, mert eltalálta az csontomat.(nekem nem fájt csak neki)

Figyelt kérdés

2022. jan. 30. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%
10-es kicsit túlzol, de nagyjából pontosan ezt kell csinálni. A gyerek az gyerek, ha ez neked nem tetszik akkor inkább tarts állatot. Ha azt bántod legalább hamarabb észreveszik és mehetsz a hűvösre.
2022. jan. 30. 13:40
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Hát tartson az állatot ,aki inkább a gyerekéből olyat nevel aki azt hiszi ,hogy bármit megtehet és semminek nem lesz következménye. Általában az olyan gyerekek kerülnek hűvösre. :) És utána anyuci meg apuci sírhat ,hogy hol rontotta el a gyerek nevelesét. De mindenki nevelje úgy a gyerekét ahogy akarja. Nehogy már ti mondjátok meg azt ,hogy rácsaphatok e a fenekére ,ha úgy viselkedik mint egy hülye gyerek, ne hogy már ne vágjam pofon ha 15évesen matt részegen haza állít és felesel. De majd akkor szépen megdícsérem hogy szép volt fijam ,büszke vagyok rád.
2022. jan. 31. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Jajjaj, eskü ez olyan volt mintha virtuálisan pofon vágtál volna.

Egyébként meg azt csinálsz amit akarsz, én nem szólok bele, de ha 15 évesen részegen állít haza, akkor valamit már a legelején elrontottál, de én nem mondok semmit, nehogy nekem megsértődjél.

2022. jan. 31. 22:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Jaj 13-as, álomvilágban élsz.

Szerinted egy gyerek, vagy kamasz nem csinálhat hülyeséget saját magától? Esetleg a baráti társasága miatt?

Neked az az idilli elképzelésed, hogy szeretettel minden megoldható, a gyerek mindent el fog mondani neked stb. Ideális esetben nincsenek titkok, de privát szféra igen! Bizalmi kapcsolatban voltam mindig is a szüleimmel, mindig számíthattam rájuk, mégsem kötöttem mindent az orrukra. A hajuk állna égnek, ha mindent tudnának.

15 évesen részegen állít haza, húha, itt valami nevelési gond lesz! Az eszedbe se jut, hogy egy tini buliban mondjuk menő akar lenni? Annak ellenére, hogy otthon már átbeszéltétek, hogy ez nem helyes stb?

Ha tanultál volna tömegpszichológiát, akkor tudnád, hogy kiskamasz kortól kezdve a baráti társaság nagyobb befolyással bír, mint a szülő.

2022. jan. 31. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Igaz, ne haragudj tényleg nem tanultam tömeg akármit, viszont ez nem is érdekel. De úgy gondolom ha a gyereknek baja van akkor majd szól, és nem kell a nyakán csüggeni. És azt a kijelentésemet amit te itt ironizáltál hogy ha 15 évesen részeg a gyerek akkor nevelési gond van, úgy gondolom hogy ez még mindig igaz. Ugyanis ha a gyerek mentálisan egészséges akkor nincs szüksége arra hogy a társai szemében "menő" legyen.

De maradjunk abban hogy te így gondolod és meg másképp. Ez van.

2022. febr. 1. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:

*csüngeni

Bocsi elírtam

2022. febr. 1. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem. Maradjunk abban, hogy te álomvilágban élsz, én meg realista vagyok.

Szép napot!

2022. febr. 1. 18:05
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Okés, hát ha kötözködni akarsz, mondjuk ehelyett hogy velem vitatkozol foglalkozhatnál a gyerekeddel. És tudod mit? Inkább élek "álomvilágban" mint hogy ne foglalkozzak a gyerekemmel. Méghogy realista, nevetséges...
2022. febr. 1. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!