Ha anyám rám üt, akkor van jogom védekezni? Most is azon hisztizik hogy rámütött és neki fájt, mert eltalálta az csontomat.(nekem nem fájt csak neki)
Jajjaj, eskü ez olyan volt mintha virtuálisan pofon vágtál volna.
Egyébként meg azt csinálsz amit akarsz, én nem szólok bele, de ha 15 évesen részegen állít haza, akkor valamit már a legelején elrontottál, de én nem mondok semmit, nehogy nekem megsértődjél.
Jaj 13-as, álomvilágban élsz.
Szerinted egy gyerek, vagy kamasz nem csinálhat hülyeséget saját magától? Esetleg a baráti társasága miatt?
Neked az az idilli elképzelésed, hogy szeretettel minden megoldható, a gyerek mindent el fog mondani neked stb. Ideális esetben nincsenek titkok, de privát szféra igen! Bizalmi kapcsolatban voltam mindig is a szüleimmel, mindig számíthattam rájuk, mégsem kötöttem mindent az orrukra. A hajuk állna égnek, ha mindent tudnának.
15 évesen részegen állít haza, húha, itt valami nevelési gond lesz! Az eszedbe se jut, hogy egy tini buliban mondjuk menő akar lenni? Annak ellenére, hogy otthon már átbeszéltétek, hogy ez nem helyes stb?
Ha tanultál volna tömegpszichológiát, akkor tudnád, hogy kiskamasz kortól kezdve a baráti társaság nagyobb befolyással bír, mint a szülő.
Igaz, ne haragudj tényleg nem tanultam tömeg akármit, viszont ez nem is érdekel. De úgy gondolom ha a gyereknek baja van akkor majd szól, és nem kell a nyakán csüggeni. És azt a kijelentésemet amit te itt ironizáltál hogy ha 15 évesen részeg a gyerek akkor nevelési gond van, úgy gondolom hogy ez még mindig igaz. Ugyanis ha a gyerek mentálisan egészséges akkor nincs szüksége arra hogy a társai szemében "menő" legyen.
De maradjunk abban hogy te így gondolod és meg másképp. Ez van.
Nem. Maradjunk abban, hogy te álomvilágban élsz, én meg realista vagyok.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!