Szerintetek is vissza kéne hozni a halálbüntetést?
Én vissza hozznám! Az összes gyilkosra, pedofilra, nemierőszakot elkövetőre nőt bántalmazora AZONNALI HALÁLT!
Olcsóbb is lenne egy egy lőszer mint éveket tartani őket! + nem érdemlik meg az életet illetve leülik a büntetést és amelyiknek sajnos szerencséje van élve szabadul és ugyanúgy élheti az életet vagy folytathatja a bűncselekményt.
Szerintem már dolgoznak olyan fejlett technológiával a rend őreink, ügyészség, bíróság hogy ártatlan ne legyen áldozat.
és mi van azokkal akiket tévesen ítéltek el?
és azokkal akiket a nő azért vádolt meg erőszakkal mert pénzt akart tőle kizsarolni?
Több sebből vérzik az egész
Ilyen ügyeket alapos vizsgálat előzz meg ítélet előtt.
Elküldik nőgyógyászati vizsgálatra és ilyen olyan vizsgálatokra amiből könnyen kideríthető, hogy valóban történt-e ilyen.
Mindkét esetben vonnak be pszichológust de akkor meg főleg ha azt mondja, hogy lelkileg zsarolta szóval könnyen utána tudnak már járni a dolgoknak
Ha teljesen egyértelmű, hogy a vádlott követte el a következőket:
- pedofília, nők megerőszakolása, ártatlanok tetszés szerinti megölése
akkor természetesen igen, legyen halálbüntetés.
Értem én, hogy vannak esetek, ahol nem 100%, hogy elkövette-e, de mikor felvétel van róla, hogy valaki beb@ssza a másikat a metró elé, mert neki olyan kedve volt, akkor azonnal golyó.
Nope.
Tegnap még hiábhattunk. De a holnap tegnapja az ma. Most sincs rá 100% garancia, hogy nem tévedünk.
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen politikai környezetben elég nagy felelőtlenség lenne a politikusok kezébe adni egy ilyen fegyvert. Jól megkoholják a vádakat, ráadásul már az sem túl bonyolult manapság, hogy elkészítsenek egy videót ami telibe mutatja az egészet.. Zsebben lévő bírákkal mehet is a halálsorra az, akinek csak annyi bűne van, hogy másik politikai állásponton van.
A halálbüntetést szigorúan tiltja mind az Európai Unió, mond Magyarország jogrendje.
A valóságban így nem lehet visszaállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!