Akit elkapnak a rendőrök, hogy vipera van nála, milyen következményekkel jár a jogi tanulmányokra nézve?
8
Törvényben benne van,hogy munka eszközöt nem vehet el az rendőr,szóval ennyi ér az rendőr :D
10
Figyeljél,szerinted egy késért szerinted kirúgnának az egyetemről?
Na,vipera is fegyver.
És jogilag max enyje benye,de ha táska alján van,minek hordod?
Köszi a válaszokat és a segítséget, jó dolgokat írtok.
De én itt az egyetem részét akartam kihangsúlyozni. Hogyha az utcán megbüntetnek érte (nem, egyetemre semmiképp nem vinném), akkor bekerül-e a nevem egy olyan rendszerben, amit az egyetem is megtudhat?
12
Megint más szitu:
Mert hogy az se mind1 hogy mikor hol és hogyan az használja az kérdező,mondjuk az se mind1 hogy most agyonver egy embert mert mondjuk mert szólni hogy vegye fel az maszkot,és ezért agyonveri akkor meg megint más katerógia.
De mondjuk 3-man fegyverrel támadnak rá nappal,akkor megint más az szitu,vagy ha fegyveres 1 vs1 támadás van,megint más.
14
Kb mint ha parkban húgyoztál volna,és ezért megbírsálgolnának,semmit se ér..
Nyilván ez nem lőfegyver,hogy nagyon komolyan kell venni.
11:
Írni marhára tudó okostóni, meséld már el, hogy a vipera hol munkaeszköz.
Kérdező, ha joghallgató vagy, akkor nyilván tudod, hogy a szabálysértési törvényt is meg kéne nézni...
Azt viszont tapasztalat híján :-D nem tudom, hogy egy feltételezett "rajtakapás" esetén a rendőrség értesíti-e a felsőoktatási intézményt.
17
Okostóni 2,mert késre reagáltam.
De mondjuk az emberünk majd ha biztonsági őr lesz az parkoló helyen,akkor talán mivel védje meg az csúnya bácsiktól az autókkal?
Virággal meg habos tortával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!