Egy viperával (fegyver) milyen sérülést lehet okozni? Egy emberen például fej ütésnél. Lábon kezen stb
Hogy.miért tettem fel a kérdést?
Egyszerűen.kíváncsi vagyok
Miért.is.kellett betiltani.
Olvastam hogy.nem.túl komoly.
Előre.is.köszönöm s válaszokat
Ja, semmi komoly. Csak lazán eltöri a karod/lábad. Fejre mért ütés pedig könnyen halálos lehet.
Mondjuk egy katanához képest tényleg gyerek játék, mert az hozzáértő kezekben gond nélkül ketté vág.
Nem gagyirol hanem.egy minosegi viperarol van szó.pl:Esp
ASP (edzett.acél)
Egy viperaval siman meg lehet olni egy embert.
Siman van olyan veszelyes, mint egy katana - sot, bizonyos esetekben meg veszelyesebb is.
Közel tíz éve hordok magammal viperát önvédelemre, és rendszeresen gyakorlok is vele.
A vipera úgy van kitalálva, hogy nem nagy erő kell a használatához, inkább gyorsaság.
Általában izomra ütünk vele, ott nagy fájdalmat, illetve véraláfutást okoz. Csontra (pl. alkar) ütve egy lendületes ütés szinte biztosan csonttörést okoz - de ha kés van a kezében, akkor inkább törjön el a karja (meggyógyul), mint hogy leszúrjon. Az önvédelem nem lovagi torna, ott az életed lehet az tét !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!