Mivel a legalkalmasabb megvédeni magam?
Bors spray, majd futás jó gyorsan.
Bors spray, legális szabadon vásárolható. De használatának annak is vannak szabályai, melyeknek megsértése felelősségre vonást von maga után.
Gyorsan futsz.
Ha 6-10 ember rád támad, úgysem tudsz tenni semmit, hacsak nem vagy erre kvázi kiképezve. Még ha kettőt le is ütsz akármivel, akkor is marad rád a többi. Ha meg kést rántasz, akkor még az is lehet az eredmény, hogy a saját késed metszi fel a hasfalad (pláne, hogy gyanítom tipped sincs, hogyan kell késsel/tőrrel megvédeni magad, szóval ha nagyon hadonászol, akkor a nagyon röhejes kinézeten kívül sokat nem fogsz elérni...)
Szóval, ha csoportosan jönnek ellened, és pláne, fegyver is van náluk, akkor a legtökéletesebb megoldás, ha futsz mint a nyúl.
Tanácsolnám megfogadni a #2-es válaszát.Én is tapasztaltam hogy vagy csoportban, vagy egyedül, de akkor is ott vannak a közelben a társaik.
Ha mindenképp verekedésre kerülne a sor, akkor esetleg gázspray, küzdősport.Tudom közhelyes válaszok, de hidd el segítenek.Ha nem hordanék magammal gázsprayt, már párszor kilyukasztottak volna...
Futás ami a csövön kifér, közben pedig magad mögé fújod a gázspray-t hogy a levegőbe belerohanjanak.
Bár ha jól futsz akkor a C-ket elég könnyen le tudod hagyni. Vagy a tüdejük van agyonbagózva, vagy annyira ki vannak gyúrva hogy alig tudnak mozogni.
Gázspray-t egyébként military, vadász és outdoor boltokban lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!