Ezért feljelenthetem zaklatásért?
albérletbe lakok, 2 havi lakbérrel el vagyok maradva erre ma a manusz akitől bérlem azt mondja, hogy akkor fizessek szexben vagy kidob a lakásból.
ezért feljelenthetem szexuális zaklatásért és esetleg perelhetek anyagi kárpótlásért a lelki megrázkodtatás miatt?

Valamelyik hajléktalan-szállóról?
Biztos.
Vagy tiplizz le köszönés nélkül, vagy menj bele.

Nem fizetsz és még vádaskodsz is?
Hová süllyedsz még Evelin?

#5-nek:
Szerintem meg sokan örülnének egy ilyen lehetőségnek! XD

Ha az egyszeri ajánlatot egy határozott nem követi, és tovább erősködik, akkor az zaklatás.
Ez így egy ajánlattétel volt, ami ugyan tekinthető szexuális inzultusnak, de mivel nem tudsz bizonyítani, a rendőrség nem fog tudni mit kezdeni. Ha bíróságra vinnéd az ügyet, ott talllllán lenne esélyed, bár bizonyíték híján ez is erősen kétséges, de cserébe nem tudnád fizetni az eljárást. Mivel a lkahtást sem tudod, azt miért tudnád?
Deee semmi sem tart vissza, hogy ha mégegyszer ezzel jön, akkor fenyegetőzz, hogy feljelented zaklatásért.
Így vagy úgy, ha nem fizetsz, vagy nem szexelsz, elveszíted azt az albérletet. És hát őszintén.. az ajánlattétel etikátlanságától függetlenül, teljesen jogosan. Ha nem tudsz fizetni, nem is lakhatsz ott. Ez csak egy utolsó mentőöv lehet, hogy maradhass. De inkább menj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!