Hogyha valaki nem fizette a TB-t, és igényelne aktív korúak ellátását és regisztrálna a munkaügyi hivatalban akkor akár az önkormányzatnál, akár a munkaügyiben lebukhat? Ha lebukott milyen jogkövetkezmény lehet? SOS válaszkérés köszi,
Ertem, tehat ha vki bemegy a munkaugyibe, meg az onkormanyzathoz igenywlni az active koruak ellatasat, foglalkoztatast helyettesito tamogatast, akkor NEM fogjak kulon ellenorizni a TB-t se a munkaugyibe, se a jarasi hiv. Hatosagi se??
Azert kerdesemre, meet ha regisztralk munkaugyibe, akkor ok fizetik a tB-t.
Bejelentesi kotelezettseg elmulasztasaval bukik let az ember
. Jol ertem?
Ertem, tehat ha vki bemegy a munkaugyibe, meg az onkormanyzathoz igenyelni az aktív koruak ellatasat, foglalkoztatast helyettesito tamogatast, akkor NEM fogjak kulon ellenorizni a TB-t se a munkaugyibe, se a jarasi hiv. Hatosagi se??
Azert kerdezem, mert ha regisztralk munkaugyibe, akkor ok fizetik a tB-t.
Bejelentesi kotelezettseg elmulasztasaval bukik let az ember
. Jol ertem?
ÍRJATOK KÖSZI
Ertem, tehat ha vki bemegy a munkaugyibe, meg az onkormanyzathoz igenyelni az aktív koruak ellatasat, foglalkoztatast helyettesito tamogatast, akkor NEM fogjak kulon ellenorizni a TB-t se a munkaugyibe, se a jarasi hiv. Hatosagi se??
Azert kerdezem, mert ha regisztralk munkaugyibe, akkor ok fizetik a tB-t.
Bejelentesi kotelezettseg elmulasztasaval lebukhat az ember a nav felé?
. Jol ertem?
ÍRJATOK KÖSZI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!