Ezért tényleg fel jelenthetett volna szexuális zaklatás miatt?
Figyelt kérdés
Van egy elég fura exem akivel néha beszélgetek, de ennyibe ki is merül...szoktam vele hülyéskedni és valahogy szóba került a szopás, én meg írtam neki viccből "hogy inkább mással csinálom te úgysem nyeled le" :D
Erre meg ő tök komolyan oda írta "azt akarod hogy fel jelentselek szexuális zaklatásért?"
Egyébként tudom hogy nem viccelt, mert már jelentett fel más miatt, de szerintem is buta picit? Mert szerintem ezen csak röhögtek volna egyet a rendőrök...24 éves a lány amúgy én meg 29
2022. jan. 13. 17:24
2/8 anonim 

válasza:

Bárkit bármiért fel lehet jelenteni.
Max tényleg kiröhögik. De tény, hogy megteheti.
De ha ilyen ostoba ez a liba minek beszélgetsz vele? Ráadásul ex...
Jó tudom...meg akarod még kúrni.
Költői kérdés volt...
3/8 anonim 

válasza:

Manapság már mindenért fel lehet jelenteni az embert. Az más kérdés mennyiből lesz tényleges ügy. Feljelenthet ilyenért, de nem fog történni semmi se. Felveszik a mondanivalóját, majd amikor elment a feljelentő, elfelejtik az egészet.
4/8 anonim 

válasza:

Nem, ebből azért lejön, hogy viccelődsz. Attól még persze feljelenthetne, de nem lenne következménye, mert alaptalanul tenné. De ha ilyen meg amúgy is ex, minek beszélsz még vele?
5/8 anonim 

válasza:

Mondd neki azt, hogy igen, és FB-re felteszed az egész peranyagot és akkor az egész világ megtudja, hogy lenyeli-e vagy sem.
6/8 anonim 

válasza:

Te meg jelentsd fel azért mert nem nyelte le.
7/8 anonim 

válasza:

Pont, hogy nem zaklattad, mert mást sz.pattál volna.😄
8/8 anonim 

válasza:

Zaklatást csak akkor lehet megállapítani, ha rendszeresen és önkényesen beavatkozol a magánéletébe. Erről nincs szó, tehát nem zaklatod. Attól még feljelenthet, de nem lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!