Zaklatásért fel jelenthet? Mennyi idő míg kapok levelet?
Figyelt kérdés
Csináltam 1 áll facebbok-ot. Kiírtam a volt szerelmem nevét. Azt mondja hogy feljelent megteheti?2020. máj. 5. 13:00
2/8 A kérdező kommentje:
Felkeresett a jelenlegi párja mondjam meg neki mi van köztünk. Mondtam neki hogy semmi. Utána meg -beszélgettünk. Majd ő is írt egy facebook profilról amit törölt is. Minden levan mentve.
2020. máj. 5. 13:09
4/8 anonim válasza:
Elloptad a személyazonosságát. Simán feljelenthet, ha van elég bizonyíték.
5/8 A kérdező kommentje:
Azóta töröltem. Ő is egy áll facebook-on hozott létre.
2020. máj. 5. 13:37
6/8 A kérdező kommentje:
Röviden:
Írt a fiú párja Nekem hogy van e köztünk valami.írtam neki hogy nincsen semmi. Utána meg beszélgettünk a csajjal.
Majd a fiú csinált egy áll facebook-on,nem a neve volt kiírva és azon írt nekem. Már közben törölte a profilt.
Én is csináltam 1 áll face-t ahol kiírtam a névét.
Erre azt mondta hogy fel fog jelenteni.
2020. máj. 5. 13:56
7/8 anonim válasza:
Hát jelentsen, ez inkább csak amolyan internetbetyárkodás. Ezért nem lesz semmi komoly, ha korábban még nem csináltál hasonlót, csak ejnye.bejyne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!