Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van akkor, ha a nép az...

Mi van akkor, ha a nép az alábbi 4 (idióta) kérdésre IGEN-nel szavaz? Milyen következményei lesznek? Milyen következményeknek kell akkor lennie?!

Figyelt kérdés

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

#következmény #kötelező #eredmény #népszavazás #elmebeteg kérdések #IGEN válaszok
2022. jan. 11. 22:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%

8

Sokat jártál "nyugaton" és láttál ilyet iskolákban, ugye?

Nyugi, költői a kérdés...

2022. jan. 11. 22:30
 12/32 anonim ***** válasza:
13%

#11: Voltam egy pár helyen, csak tudod, a turisták nem iskolákat szoktak látogatni. Ezekről az esetekből a médiából szerzek tudomást (ezalatt nem a Telexet, a Népszavát, meg a 444-et értem, mert ott még mínuszos hírként sem számolnak be róla).

Nyugodt vagyok. Előbb válj költővé, aztán kérdezhetsz! :D

2022. jan. 11. 22:38
 13/32 anonim ***** válasza:
84%
Aham. Az űrlényekben is hiszel?
2022. jan. 11. 22:48
 14/32 anonim ***** válasza:
89%
Az a furcsa, hogy nekem, mint egy ovis és egy iskolás korú gyermek szülőjének, a törvény előtt , soha nem volt olyan félelmem, hogy az oviba, majd nőnek öltözött férfiak mennek be érzékenyíteni és elmagyarázni a gyerekemnek, hogy akár lehet lány is, sőt, furcsa mód, egy kisgyerekes ismerősünk se érezte még ezt a hatalmas fenyegetést. Általában engedélyt kérnek a szülőktől mindenre, úgyhogy nem is értem a kérdést, hogy a szülő hozzájárulása nélkül, amikor minden különfoglalkozáshoz, szülői hozzájárulás kell. Tehát ez teljesen normális, hpgy elmegy 5.5 milliárd forint egy olyan dolog miatt, ami itthon, nem igazán valós probléma.
2022. jan. 11. 22:55
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként a gyerekek többsége nem is hallana semmi ilyesmiről, ha a Fidesz nem tolná az emberek pofájába az LMBTQ-t. Mivel a negatív reklám is reklám, és a Fidesz rekláma elképesztően agresszív, tulajdonképpen tesznek róla, hogy minél több gyereket elkezdjen érdekelni, hogy tulajdonképpen ki vag ymi az az LMBTQ, miért öltöznek férfiak nőknek stb... Ha csöndben maradnának, a gyerekek többsége nagyon sokáig nem találkozna ezzel az egésszel.

De igazából a Fidesz bszik a gyerekekre (na, nem úgy értem mint Kaleta), ez az egész csak a szokásos populista ellenségkép gyártásról szól.

2022. jan. 11. 23:29
 16/32 anonim ***** válasza:
76%

#14 Csakhogy nem kell minden külön foglalkozáshoz engedély.

Az óvodátok nagyszerűen csinálja, de ez csakis az ő döntésük, hogy mindig megkérdeznek titeket előtte. Az én gyerekeim óvodája is jó volt, nagyra tartottam az óvónőket is, de soha nem kérdeztek meg minket ilyen alkalmak előtt, csakis akkor, ha ki kellett hozzá vinni a gyerekeket az oviból, vagy pénzt kellett rá beszedni. Meg voltak hirdetve egyes programok, hogy azokra szülő is bemehet, ezekről tudtunk de csak akkor ha valaki el is ment.

Ahogy az iskolában sem kell megkérdezni a szülőket, hogy meghívhatok-e egy előadót az egészségnapra előadást tartani, jöhet-e egy szervezet órát tartani valamiről. Tájékoztatjuk a szülőket arról, hogy a jövő héten kedden az első órában nem irodalom óra lesz, hanem prevenciós előadás vagy közlekedésbiztonságról lesz beszélgetés és ennyi. Itt is az iskolán, tanáron múlik, hogy mennyit mond el a szülőknek előre, de a tanítás ideje alatt lezajló foglalkozásokat ha ott van az iskolában, nem kell engedélyeztetni a szülőkkel.

2022. jan. 11. 23:51
 17/32 anonim ***** válasza:
10%

#15 "Egyébként a gyerekek többsége nem is hallana semmi ilyesmiről, ha a Fidesz nem tolná az emberek pofájába az LMBTQ-t."

Ez nem igaz. Az utóbbi időben sorra derültek ki hogy mely szervezetek hol jártak iskolákban "érzékenyíteni" stb. Évekkel ezelőtt, amikor még szó sem volt erről a témáról a nagypolitikában. Csak te nem tudsz róla, ahogy korábban más szülők se tudtak róla. Én se tudtam arról, hogy 2 éve jártak benn a gyerekem iskolájában is valami hasonló foglalkozást tartani, csak éppen a mostani vitás helyzetben jött fel, hogy ja, náluk is voltak még régebben.

Mi lenne ha nem keltenétek az egész téma ellen hangulatot? Akkor nem lenne érdemes vele foglalkozni és nem kellene róla beszélni.

2022. jan. 11. 23:54
 18/32 A kérdező kommentje:

Kérhetném, hogy a feltett kérdésre is válaszoljon valaki?

Ha mindenki igennel szavaz, akkor kötelező lesz nem-átalakító tájékoztatók megtartása az oktatási intézményekben? És honnan szereznek előadókat? És ki fogja ezeket az előadókat elbírálni? Esetleg Szájer József?

2022. jan. 12. 01:22
 19/32 anonim ***** válasza:
87%
Ezt meg kéne kérdezni a népszavazás "szellemi atyjától" Orbán mestertől, meg a "nagyszerű" Alkotmánybíróságtól, akik nyilván tudják a helyes választ, hiszen nem adták volna áldásukat erre az őrült marhaságra.
2022. jan. 12. 01:31
 20/32 anonim ***** válasza:
12%

#18 Nem lesz kötelező semmi.

A kérdés nem erről szól és te is pontosan érted ezt.

Arról szól mind a négy kérdés, hogy LEHET-e majd ilyet csinálni vagy NEM LEHET.

Most nem lehet az új gyerekvédelmi törvénymódosítások alapján. Ezt kérdőjelezte meg az ellenzék, erről állítják, hogy nem egyezik az emberek véleményével - a TILTÁS.

Ha IGEN-nel válaszolnának többségben, akkor sem lenne semmi kötelező, csak a most létező TILTÁSOKAT kellene megváltoztatnia a parlamentnek.

2022. jan. 12. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!