Magyarországon miért nem érdekel senkit a torrentezés?
Eddig mindent megvettem, még ha szegénnyé is váltam pár programtól. Most tervezem megvenni a Windows 10 -et.
De amúgy le is torrentezhetném, nem?
Hisz mindenki bátran küldözget egymásnak Ncore képeket, torrent linkeket meg hasonlóakat.
Magyarországon van valami szankciója a torrentezésnek? (pl filmeket, szoftvereket, játékokat)
Ha jár, akkor esetleg ha egyszer letorrenteznék valamit de minden létező más dolog a gépemen meg van vásárolva, azért mit kaphatok?
Én úgy tudom, az a törvény nálunk, hogy filmet és zenét letölthetsz magáncélra, de fel nem töltheted. Ezzel csak az a gond, hogy a torrent visszaosztja töltés közben, tehát azzal ezt nem tudod megkerülni. Programokat, játékokat letölteni is tilos.
Én azt javaslom, vedd meg, amit használsz! Egyrészt így korrekt, másrészt nyugodtabb az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!