Védettségi kártyát lehet újitani?
Nem lehet előre tudni.Most megkapod.De megvan rá az esély,hogy elveszik ezt a lehetőséget.Ugyanis már kitalálták ezt:
Lehet, hogy kitalálták, de keresztülvinni szerintem nem lesz könnyű, mert maguk alól rántják ki a szőnyeget.
Nekem december végén azt mondták a tokmányirodában, hogy ha 4 hónap múlva benyújtok érvényes újabb pozitív antitest-eredményt, mintavételtől számítva újabb 4 hónapot adnak és ezt akárhányszor meg lehet csinálni, ha újra és újra pozitív a teszted.
(T-sejtem 4400. Az oltást inkább nem kockáztatnám...)
2
Oké.Most még ezt mondják..De az utóbbi másfél-két év történeseit átgondolva-, nem volt semmi következetlenség?
Igen hármas igazad van, de ez kormányrendelet alapján van...
Vagy akkor tényleg mocskos, szemét banda!
4
Persze.De a veszélyhelyzetre (amit nemrég hosszabbítottak meg 2022. június 1-jéig ) hivatkozva egy pillanat alatt változhat minden.Kiadnak egy újabb kormányrendeletet mely szerint csak a szuri után jár a kártya aztán kész.
Mindegy... úgysem járok olyan helyekre, ahol ezt kérik.
Amúgy pedig jól mutat az irattartóban.
Undorító ez az egész!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!