Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Védettségi kártyát lehet újitani?

Védettségi kártyát lehet újitani?

Figyelt kérdés
Áttestem a covidon . Ellenanyag szintet megcsináltatom megkapom a kártyát az 4 hónapig érvényes. Aztán ha az ellenanyagszintet csinaltatok megint és ha van igényelhetem újra ezt a védettségi kártyát?

2022. jan. 9. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehet előre tudni.Most megkapod.De megvan rá az esély,hogy elveszik ezt a lehetőséget.Ugyanis már kitalálták ezt:

[link]

2022. jan. 9. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kitalálták, de keresztülvinni szerintem nem lesz könnyű, mert maguk alól rántják ki a szőnyeget.

Nekem december végén azt mondták a tokmányirodában, hogy ha 4 hónap múlva benyújtok érvényes újabb pozitív antitest-eredményt, mintavételtől számítva újabb 4 hónapot adnak és ezt akárhányszor meg lehet csinálni, ha újra és újra pozitív a teszted.

(T-sejtem 4400. Az oltást inkább nem kockáztatnám...)

2022. jan. 9. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2

Oké.Most még ezt mondják..De az utóbbi másfél-két év történeseit átgondolva-, nem volt semmi következetlenség?

2022. jan. 9. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Igen hármas igazad van, de ez kormányrendelet alapján van...

Vagy akkor tényleg mocskos, szemét banda!

2022. jan. 9. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

4

Persze.De a veszélyhelyzetre (amit nemrég hosszabbítottak meg 2022. június 1-jéig ) hivatkozva egy pillanat alatt változhat minden.Kiadnak egy újabb kormányrendeletet mely szerint csak a szuri után jár a kártya aztán kész.

2022. jan. 9. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy... úgysem járok olyan helyekre, ahol ezt kérik.

Amúgy pedig jól mutat az irattartóban.

Undorító ez az egész!!!

2022. jan. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!