Minek minősül az, ha rajtakapok egy graffitist, amint lefújja a MÁV-kocsit, elveszem a spray-t és lefújkálom őt saját magát?
"Minek minősül az..."
Te leszel az aktualis Superman, aki mindig megmenti a vilagot.
Hát, erősen javaslom, hogy nyitott szembe ne fújd a cuccot :)
- Ha elkapod , lefújod, aztán elengeded, úgy még tud működni a dolog(nem hinném, hogy megérné neki saját magával kiszúrni - ha téged feldob, akkor magát is - csak nem olyan hülye :D
- Ha meg elkapod , lefújod és aztán átadod a rendőröknek, akkor neki már nincs mit vesztenie - visz magával téged is :/
- 8 napon belüli esetén (tehát ha nem a nyitott szemébe fújtad a cuccot - és nem marta ki a retináját :D) nagy következménye nem lesz (kapsz papíron egy ejnye-bejnyét),ha egyáltalán feljelentést tesz !
---------------------------------------------------------
Nem lesz börtön ! Mint ahogy az 1..2 idióta írta :D
Csak ne fújd a nyitott szembe, és engedd el !
A (#12) csak poénkodik :D
Jól hangzik filmekben meg a híradóban :D
De azt nem ezekre az esetekre használják XD
✅ Én is ugyanezt írtam mint az utolsó , hivatkozz önvédelemre !
❌ ( CSAK ÚGY LÁTSZIK CENZÚRÁZTÁK A KOMMENTEM ... )
✅ Amikor megpróbált lefújni, akkor te magadtól elfele fordítottad a festékszórót !
✅ Jogod van MAGADTÓL elfele fordítanod, mikor ő megpróbált téged lefújni ! (ÖNVÉDELEM)
✅ Mivel rá voltál kényszerülve erre, ezért semmilyen anyagi kár nem hárulhat rád !
✅ Ha pedig kivetted a kezéből és lefújtad vele, max YZ hónap után kifizettetnek veled egy pulóvert.
Semmi ..
Mások az öklét alkalmazzák és kap érte egy ejnye-bejnyét ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!