Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Autama fegyverek használata...

Autama fegyverek használata nem tilos civilek számára? Varga Judit azzal lövöldöz instagramon.

Figyelt kérdés
Úgy tudom lőtéren sem megengedett a használatuk.
2021. dec. 31. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy félautomatàra alakított MP5.
2022. jan. 2. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneket ne írj a kérdezőnek hogy félautomata. Teljesen összezavarod vele. Majd azt gondolja, hogy egyik irányba automata ha fordítva fogja akkor meg nem.
2022. jan. 2. 14:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha meg a sajátja is akkor tuti hogy nem full auto.
2022. jan. 2. 14:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem automata fegyverrel lőtt.
2022. jan. 2. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Na gyorsan tegyük helyre ezt a sok összevissza választ (tisztelet a kivételnek). :D :D :D

A kép amúgy azt hiszem ez lehetett (bocs ha már valaki belinkelte)

[link]

Szerintem az egy MP5.

A lőtér pedig (ez biztos):

[link]

És ez egy privát lőtér, ahol szinte bárki (aki felnőtt) lőhet vele. Nem kell minisztenek lenni. És igen, ez egy sorozatlövő fegyver, amit csak rendvédelmi szervek és katonság birtokolhat. Hogyan lehet mégis?

Hát úgy, hogy a fegyver csak VOLT sorozatlövő. Ha véglegesen visszaalakítják féleutomata, tehát csak egyes lövést leadó fegyverre, akkor lőtéren arra engedéllyel rendelkező spportlövő, vagy a lőtér személyezetének felügyelete alatt 18 évét betöltött személy lőhet vele.

Én is már rengeteg élménylövészeten voltam, és elhihetitek... van ilyen. Tucatnyi lőtéren. Shotgun, komoly mesterlövész puskák, bazi nagy fegyverek, minden kipróbálható, a fenti feltételekkel.

Nek akarok reklámot csinálni, de rá kell keresni az "élménylövészet" szóra, és elolvasni a feltételekt. És a vita máris lezárható... :)

2022. jan. 7. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Sőt akár a sajátja is lehet ha sportlövő.
2022. jan. 8. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!