Munkáltató anyagi követelését nem köteles valamivel alátámasztani? Fizessek mert leltárhiányom van-de mi hiányzik nem hajlandó megmondani
Csak úgy fizessek neki (ezt várná el ) 50.000-et mert leltárhiány van. De hogy MI hiányzik mióta hiányzik arra nem hajlandó válaszolni.
Ami lényeges mert a leltárt dec 1-el vettem át, és ha az a hiány nov 29-én keletkezett az máris kizárja az én illetékességemet.
Meg amíg nem tudjuk MI hiányzik addig nincs miről beszélni.
Ha 29-én igazoltan feltárásra került a hiány, akkor csak mondd ezt. Hiszen akkor még nem Te voltál az anyag felelőse.
Bár az is érdekelne hogy mit írtál alá mikor átvetted az anyagokat. Mert átadás-átvételt is tételesen kell lebonyolítani. Ha ott látszik hogy te már úgy vetted át, nem tudnak mit csinálni.
Amikor átvetted a készletet, akkor is kellett, hogy legyen leltár, amit ellenőrizned kellett.
Most ne írj alá semmit, hogy tudomásul veszed a hiányt, vagy elismered, stb.
Semmit ne írj alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!