Végre,köszönöm istenem hogy valaki tudott válaszolni!
Köszönöm szépen az válaszodat!
2021. dec. 25. 16:54
22/30 anonim válasza:
Kérdező
Konkrétan a 8. kommentben megkaptad a választ alig 1,5 órávaé azután, hogy kiírtad a kérdésedet.
Eddig nem voltál képes a linkre rálépni és ugyanazt elolvasni amit 4 nappal később írt be neked a 20-as???????
2021. dec. 25. 20:37
23/30 A kérdező kommentje:
22
Már bocsánat,8 válaszból,1 volt ami talán hasznos,de az is okoskodás volt az szövegben,másrész 20-as legalább el is mondta normálisan...
Talán 20-as írt valamit,és legalább elmagyarázta hogy mizus,és nem oltott le..
És igen,rákattintottam amit küldtél.
Nem kell leoltani,mert talán kérdezni mertem..
2021. dec. 25. 20:43
24/30 A kérdező kommentje:
23
Másrész,ha 8 válaszból legalább elmagyarázták volna,talán melyik katerógiából melyik szabad,akkor legalább nem kellet 4 napig várni hogy megkapjham..
2021. dec. 25. 20:47
25/30 anonim válasza:
Szóval ahelyett hogy megnézted volna a linket amin mindez pontosan és érthetően le van írva, te vártál napokat arra, hogy helyetted valaki más ide is beírja.
Gratulálok!
2021. dec. 25. 21:28
26/30 anonim válasza:
Törvények, jog kategória kiábrándító kik adnak tanácsot. A harmadik oldalon olvasom a demagóg hülyeségeket. 25. hozzászólásból eddig 3 mat jó ha összeszedek ami válaszol a kérdésre. Szakértőbb körökben nézz inkább körbe kérdező mert itt mély hozzáértő választ nem fogsz kapni. P1 a technikai kategóriában kapsz úgymond Magyarországon legálisan „petárdát”. Ha megtalálják nálad vadriasztó, hang és fényjelző erre hivatkozhatsz. Ha nem bizonyítsák be hogy te voltál és hogy mi durrant! Petárdázásért ha valaki jelentené is ki sem mennek szilveszterkor a rendőrök. F2 és F3 kategóriában legális petárda nincsen Magyarországon. Ezen felül mint egy petárda nagyon sok minden durranhat legálisan egész évben! Az Unión belül a Schengeni övezetben belül nincs vámvizsgálat sem a postai sem a futár küldeményeknél. Körülöttünk a legtöbb országban F1-F3 ig beleértve a P1, T1 kategóriát és a petárdákat egész évben legális így megkaphatod tőlük. Vannak akik F4 et is küldenek. Vegyszereket is tudsz legálisan rendelni külföldről ha magad akarod csinálni. Magyarországon egy hülye szabályozás van mivel az F3 December 28-31 között vásárolható és csak 31 én használható fel, valamint nem technikai kategóriában a „petárda” nem legális. Illetve a szállítás hogy külföldön futár és posta is szállíthat, itthon meg speciális ember, külföldről meg futárral küldik. De ez utóbbiért még senkit nem vettek elő mivel nem a fogyasztó adta fel és nem a ő sara a szállítás. Sokan külföldről veszik és futár hozza mivel az utóbbi években komoly minőség béli romlás volt a Magyar piacon. Pirotechnika terén Magyarországon egy betarthatatlan hülye jogrendszer van, és ez a közeljövőben sem lesz másképp!
2021. dec. 25. 22:17
27/30 A kérdező kommentje:
25
Nem tudom ki jelentette be az váalszomat,de újra leírom:)
Képzeld,megnéztem,csak hangyái ami le volt írva..
És igen,megnéztem hogy mit küldtél :)
26
Köszi az válasz :9
2021. dec. 26. 11:39
28/30 anonim válasza:
6 os te hülye vagy teljesen :D nagyon ótvar idióta szemétláda vagy.először dugják a te seggedbe a rakétát mint bárki máséba.A tűzijáték pedig legális :P
2022. dec. 18. 20:35
29/30 anonim válasza:
13mas te kötözködsz és nem a kérdező.állj le :P
2022. dec. 18. 20:36
30/30 anonim válasza:
16 os.ne csodálkozz ha egyszer az egyik ilyen "ernőke" tőböl felnyom a valagadba egy 100 lövetű 50mm es telepet azt akkor megnézheted magadat. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!