Behozhatok Cseh országból tűzijátékot Magyarországba?
Most azon gondolkodtam hogy amúgyis kis szeretnék nézni decemberben Cseh országba , és akkor ott vennék olyan tűzijátékot ami ott olcsobb , visszafele szlovákiból olyat ami ott olcsóbb stb (csak tűzijátékot , nem petárdát).
Hallottam hogy csak olyat lehet behozni amihez van magyar nyelvű utasítás is , de tegyük fel én tudok csehül , akkor behozhatok úgy is hogy nincs rajta magyar nyelvű utasítás ?
Jó tudom hogy nincs határ ellenőrzés mindenhol , mindig , de ha mégis volna akkor be engednék ?
Vonaton ?
Válaszokat előre is köszönöm
A normális válaszokat még mindig várom , és előre is köszönöm.
Sajna eddig csak az első válaszoló volt normális .
De igen, be lehet hozni. Azokat amik itt is engedélyezett termékek, azaz nem petárda és nem haladja meg a kat II. -es szintet azokat nincs törvényi akadálya behozni.
Nem tudom honnan szedtétek, hogy tilos. Tilos FORGALOMBA HOZNI ha nincs hozzá magyar nyelvű használati utasítás meg ilyen olyan engedélyek. De te saját használatra hozod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!