Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol lehet feljelentést tenni...

Hol lehet feljelentést tenni ,hogy ha egy orvos, a szülő oltatlansága miatt nem látja el a beteg gyereket?

Figyelt kérdés

Megtörtént velünk is, hogy kisgyereket vittünk orvoshoz, az orvos megkérdezte anyát, hogy be van-e oltva anya mondta hogy nem, erre az orvos kérem hagyják el a rendelőt, magánrendelésre kellett vinni a kicsit.

Több ismerősünkkel is megtörtént hasonló, hogy a szülők oltatlansága miatt nem látták el az oltatlan gyerekét.

Ez nem orvosi esküszegés?

2021. dec. 19. 14:18
1 2 3
 11/27 qkker1 ***** válasza:
76%

"Ő csak teszi a dolgát."

Nem teszi a dolgát, az lenne a dolga, arra esküdött, hogy válogatás/diszkrimináció nélkül gyógyítja a betegeket!

2021. dec. 20. 18:58
 12/27 anonim ***** válasza:
21%
Jojo #12 ajánlanék oltatlanság elleni csoportokat bár gondolom ismered őket
2021. dec. 20. 19:39
 13/27 anonim ***** válasza:
16%
Én válaszoltam a kérdésre. Jelen helyzetben az orvosnak jogában áll megtagadni a segítséget. Milyen rendelésről volt szó? Mert például fogászatra csak oltási kártyával lehet bemenni, kísérőt pedig sok esetben be sem engedhetünk a kórházakba. Ne neked álljon feljebb. Az orvosok túl vannak terhelve, és megtesznek minden tőlük telhetőt a lakosság megóvása érdekében. Nyilván ebbe az is beletartozik, hogy elkerülik a vírust, amennyire tudják. A válaszomat pedig nem kell lepontozni csak azért, mert az igaz tények nem tetszenek.
2021. dec. 20. 22:03
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

14

Úgy tudom aki oltva van ugyanúgy terjesztheti,miért nem látják el akkor?

2021. dec. 20. 22:08
 15/27 anonim ***** válasza:
18%
Az oltott ember sokkal kisebb valoszinuseggel kapja el es terjeszti a virust. Nem mindegy, hogy elkapod es harom embert fertozol meg, vagy huszonharmat
2021. dec. 20. 22:10
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

#16! Baromságot írsz, ez nem orvosi kívánságlista. JOGSZBABÁLY van róla, hogy kiskorú kísérőjeként kötelesek beengedni a szülőt, akár oltott, akar oltatlan, akkor is, ha a kórházigazgató a Dalai láma.

Te meg ne fossál a 3 oltásoddal, ha már megvéd ugyebár...

2021. dec. 20. 22:27
 17/27 anonim ***** válasza:
11%
Üdvözlöm, Uram! Minden jót kívánok!
2021. dec. 20. 22:47
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

16.

"Az oltott ember sokkal kisebb valoszinuseggel kapja el es terjeszti a virust. " Nem tudom, hogy Ön virológus-e, de láttam egy virológust beszélni erről és az nem ezt mondta.

2021. dec. 21. 00:31
 19/27 Cubina ***** válasza:
88%
Írj a betegjogi képviselőnek, meséld el a levélben, hogy mi történt és hogy milyen intézkedést szeretnél eszközölni. Ha ő nem tud segíteni, meg fogja adni az illetékes szerv elérhetőségét.
2021. dec. 23. 07:58
 20/27 anonim ***** válasza:
83%

Ez jo durva!Suljon ki a szeme az ilyen orvosnak mar ha orvosnak nevezheto meg az ilyen

Mit tehet arrol egy gyerek hogy az anyja/apja nincs beoltva?

Nem is ertem mifele hozzaallas ez?

Szerintem tobbet oda be se tedd a labad se a gyereked ezek utan

Ha van penzed vidd maganorvoshoz a gyereked bar akkor minek van tb?

Ezzel akarnak az oltasra kenyszeriteni a gyerekeden keresztul,ocsmany dolog ez

Betegjogi kepviselo azonnal vagy ha nem csinal semmit akkor jogaszhoz menj es kerj jogi tanacsot

2021. dec. 23. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!