Hol lehet feljelentést tenni ,hogy ha egy orvos, a szülő oltatlansága miatt nem látja el a beteg gyereket?
Megtörtént velünk is, hogy kisgyereket vittünk orvoshoz, az orvos megkérdezte anyát, hogy be van-e oltva anya mondta hogy nem, erre az orvos kérem hagyják el a rendelőt, magánrendelésre kellett vinni a kicsit.
Több ismerősünkkel is megtörtént hasonló, hogy a szülők oltatlansága miatt nem látták el az oltatlan gyerekét.
Ez nem orvosi esküszegés?
"Ő csak teszi a dolgát."
Nem teszi a dolgát, az lenne a dolga, arra esküdött, hogy válogatás/diszkrimináció nélkül gyógyítja a betegeket!
14
Úgy tudom aki oltva van ugyanúgy terjesztheti,miért nem látják el akkor?
#16! Baromságot írsz, ez nem orvosi kívánságlista. JOGSZBABÁLY van róla, hogy kiskorú kísérőjeként kötelesek beengedni a szülőt, akár oltott, akar oltatlan, akkor is, ha a kórházigazgató a Dalai láma.
Te meg ne fossál a 3 oltásoddal, ha már megvéd ugyebár...
16.
"Az oltott ember sokkal kisebb valoszinuseggel kapja el es terjeszti a virust. " Nem tudom, hogy Ön virológus-e, de láttam egy virológust beszélni erről és az nem ezt mondta.
Ez jo durva!Suljon ki a szeme az ilyen orvosnak mar ha orvosnak nevezheto meg az ilyen
Mit tehet arrol egy gyerek hogy az anyja/apja nincs beoltva?
Nem is ertem mifele hozzaallas ez?
Szerintem tobbet oda be se tedd a labad se a gyereked ezek utan
Ha van penzed vidd maganorvoshoz a gyereked bar akkor minek van tb?
Ezzel akarnak az oltasra kenyszeriteni a gyerekeden keresztul,ocsmany dolog ez
Betegjogi kepviselo azonnal vagy ha nem csinal semmit akkor jogaszhoz menj es kerj jogi tanacsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!