Milyen önvédelmi fegyvert vegyek?
Mivel úgy vagyok vele,az egész témával hogy mivel még környéken lenne ilyen klub hogy megtanítanának kicsit verekedni,csak az a baj hogy testi fogyi vagyok(Vagyis nem mozgássérült,csak kezem,plusz lábam miatt).
És mivel úgy se vagyok egy nagy karate kölyök,se egy Mike Tyson,úgy gondoltam hogy legegyszerűbb az hogy valami jó fegyót vegyek..
Ti tudtok valami fegyvert,ami gyakorlással/egyszerűen lehetne használni?
Normális válaszokat várok,mert lepontozom,és jelentem :)
Lepontozod és jelented! Már ezért is törölném a kérdésed a moderátor helyében.
Éles lőfegyverre nagyon-nagyon nehéz, de nem lehetetlen engedélyt kérni. Viseléséhez még nehezebb.
Ha alapos indokod van arra, hogy ilyenre engedélyt kérsz, meg lehet próbálni. Amennyiben ez csak annyi, hogy sose lehet tudni, az kevés.
De még ilyen engedély birtokában sem lőhetsz rá bárkire, akire úgy gondolod, hogy fenyegetést jelent.
Jogos védelem megállapítása ma sem egyszerű, bár a régi törvényekhez képest több lehetőséget biztosít.
Ha elmúltál 18, akkor gázpisztoly + paprikaspray + stoboszkópos lámpa.
Ha nem vagy 18, akkor paprikaspray + stroboszkópos lámpa.
1
"
Lepontozod és jelented! Már ezért is törölném a kérdésed a moderátor helyében"
Igen,mert aki annyira bunkó hogy első szava az hogy megjegyzés tegyem rám,akkor nyilván akkor jelentem mert mivel senki se kérte hogy kritizáljon :)
Amúgy éles lőfegyverre nem szeretnék 3-5 évet várni..szóvvaalll,na mind1
2-3
Köfönöm szépen :9
Teljesen mindegy, ki és miért jelentesz itt. az is mindegy, hogy értelmes válaszokat pirossal jutalmaznak egyesek.
Önvédelmi célra csak nagyon korlátozottan adnak ki engedélyt éles fegyverre. Ez akkor is tény, ha mérges vagy, jelentesz, toporzékolsz stb. Nem kaphatsz, csak úgy. A leírtak alapján annak az esélye, hogy kaphatsz, olyan egy ezrelék.
Tessék, jelentsd ez is.
7.-re.
És hogy jön ide az éles???
Tessék, itt a vonatkozó jogszabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!