Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A feministak mit szeretnenek...

A feministak mit szeretnenek elerni?

Figyelt kérdés
Ferfikent, aki nem nagyon erdeklodik a politika irant nem nagyon latom hogy milyen modon vannak elnyomva a nok (itthon) es kivancsi lennek miert kuzdenek a feministak.

2021. dec. 17. 23:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
36%
#20 akkor basszák meg. Le a feminizmussal
2021. dec. 18. 18:06
 22/28 anonim ***** válasza:

Van rá megoldás, rém egyszerű: hordjon burkát.

2021. dec. 18. 18:18
 23/28 anonim ***** válasza:
25%

#22 azt nem akar, mert vágyik a figyelemre, tetszeni akar... kivéve azoknak a férfiaknak, akik nem tetszenek neki.

A figyelem a nők üzemanyaga.

2021. dec. 18. 20:22
 24/28 anonim ***** válasza:
70%

És ha pont azoknak nem lesz szimpatikus, akiknek a figyelmét szeretné felkelteni? Mert ez benne van a pakliban. Mellesleg ezt a jelenséget célszerű nem feminizmusnak nevezni, inkább feminácizmus..

2021. dec. 18. 20:28
 25/28 anonim ***** válasza:
47%
24. Fölösleges keresni a speckó kifejezéseket, lehet egyszerűen női természetnek is hívni.
2021. dec. 18. 20:39
 26/28 anonim ***** válasza:
Már csak az a kérdés, ez többségi vagy csupán egy hangos kisebbség megnyilvánulása?
2021. dec. 18. 20:43
 27/28 anonim ***** válasza:
21%

Annyira szuper hogy ennyire szíveteken hordjátok a férfiak sorsát. Sok példát olvastam már itt, hogy hogy vannak elnoymva a férfiak és sokkal egyet is értek. De akkor írjatok ki erről kérdést. Mármint csak erről és ne arról hogy milyen szarok a feministák, hogy a nők életét jobbá akarják tenni, mert a férfiaknak is ez meg ez a bajuk.

Én csak azzal leszek együttérző aki cserébe velem is az. Ha kiírsz egy kérdést, hogy a férfiak gyakrabban halnak meg munkabalesetben, rosszabbak az iskolában, kevesebbet látják a gyerekeiket stb. azt mondom ez szörnyű ez ellen tenni kell valamit. Még ha nehezen találsz barátnőt akkor is szívesen segítek. De ha én felhozom a nők problémáit és erre te azt mondod, hogy vagy nem is igaz, vagy az én hibám, vagy ez van nem kell semmit tenni ellene. Akkor onnantól én is így fogok állni a te problémáidhoz, hogy vagy nem igaz, vagy a te hibád, meg amúgy se érdekel, hisz nem az én bajom.

2021. dec. 21. 16:32
 28/28 anonim válasza:
Azt hogy férfierőt képviseljenek, csakhogy az ő erejük a "balkezükben" rejlik, az pedig nem sok erőt rejt.
2022. márc. 5. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!