A jogban van olyan hogy szinoníma?
Figyelt kérdés
Cipő jótállásánál arra hivatkoztam, hogy a papíron amit ki kell tölteni, hogy elkuldejék bevizsgálni a cipőt, a kategorizálásnál nem szerepelt olyan, hogy kosárcipő (ez volt a dobozán a cipő adatai mellett feltüntetve) csak olyan, hogy kosárlabda cipő. Az üzletvezető arra hivatkozott, hogy szinoníma és ezt nyilván kosárlabda cipőnek kell érteni amivel én tisztában voltam csak ki akartam használni a helyzetet, hogy rosszul nevezték meg a cipőt. Most akkor jogilag kinek van igaza?2021. dec. 16. 00:03
1/3 anonim válasza:
A józan ész szabályai azért érvényesek itt is.
2/3 A kérdező kommentje:
A redbull se ad szárnyakat (nyílván) mégis megnyerték a pert.
2021. dec. 16. 10:17
3/3 anonim válasza:
Az üzletvezetőnek van igaza. Ha lepke lenne odaírva pillangó helyett, akkor mi lenne? Nyilván van szinoníma, meg józan ész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!