Melyik hatóságnál lehet azt a boltot feljelenteni amelyik továbbra is csak kézpénzes fizetési lehetőséget biztosít?
Majd hulye lesz egy kisforgalmu bolt bankos fizetesre, amikor annak koltsegei is vannak am! Hulyegyerekek bejarnak energiaitalert vesz egyet, lezserul fizet ... hu de modern ... de a kereskedonek nem haszna, hanem vesztesege keletkezik. Ha mindenki nagybevasarlast csibalna akkor megerne, de amikor a melos bemegy es vesz egy tusket es ker melle egy kavet, azert nem eri meg. Ez van.
Ne a boltot jelentsd fel, hanem jarj mashova ha ennyire zavar. Miert csesznel ki valakivel, aki nem szemelyesen teged bant csak probal megelni?
#10 Ha már van terminál, akkor célszerűbb egy bizonyos összeg fölött a kártyás fizetés, mert az alapdíj több felé oszlik.
Egyébként az igazán bosszantó, amikor minimális összeghez kötik a kártyás fizetést. Így jártam Máltán (10 EUR) és a berlini főpályaudvaron lévő állami/tartományi! turistaügynökségen is. És az nem garázsbolt.
Volt egy ilyen bolt a környéken, amelyik bankszámlával oldotta meg, eleg gyakran ugrottam be egy darab zsemléért és pötyögtem be szép komótosan a számlaszámot meg a többi adatot, hogy elutaljam a 20Ft-os zsemle árát.
2021-et írunk, a készpénz elavult és drága, a fekete- és a szürkegazdaságot erősíti, legális tevékenységek mellett nem szól mellette semmi érv.
Majd ha Magyarország nem kényszeríti bele a vállalkozásokat/vendéglátókat hogy kp fizetést csinálják csak akkor lehet panaszkodni. Egyébként borzasztó hogy tényleg képesek emberek tönkretenni egy verejtékkel megküzdött üzletet ilyenekért feljelenteni. Ha nem kedvező a számodra a fizetési mód akkor menj másik boltba. Az a probléma hogy ti egyáltalán nem látjátok a számokat és a két oldalt. Eleve ezzel károsítani nem károsít meg, nem a saját országod vállalkozóit kell büntetni azért mert a “Vezér” élhetetlenné teszi az életet és a vállalkozásokat.
Egyébként hiába jelented be, aki okosan csinálja és jól azt nem fogják rajta kapni. A navosokat nagyon könnyű kiszűrni is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!